Український Монреаль
-
Є певний період ставлення людини українця, дуже болісний, в кінці якого приходить розуміння що не все що не подобається виробляє русня. На жаль
-
Щось я від канадійців не чув такого. Вон ни щавжди обговорюють політику але наративів в стилі політика мене не стосується я не чув. Бо політика має прямий вплив на економіку. А економіка це велика частина життя в будь якому випадку
-
Ну дайте ж уже навісити на Вас якийсь ярлик, бо незрозуміло у чому Вас можна звинуватити і як із Вами розмовляти. Треба бути якимось -істом, бо інакше - анархія та хаос😂
-
Це є не так. Ви поширюєте дезінформацію і упередження. Як би вам не хотілось, навіть довбойобізм не є руснявим корінням. Це загальнолюдське
-
Тоді всі чоловіки, які тут у чаті сруться проти тих хто «вне политики» мабуть в Канаді саме по цій причині))
-
Нє, трамп цінує лише гроші, а я свій народ, культуру, етнічність і тд
-
Ти трампіст?
-
Скажу за себе .. це охуєнно! )
-
Ну там причинно-наслідковий зв'язок є)
-
Я технар - від зміни місць, сума та сама😂
-
Всьо так, тільки я б порядок розвернув
-
Ярлики(від мене) субʼєктивні: гомофоб, консерватор, невіглас що намагається здаватись розумним.
-
Евристика доступності не дуже хороше джерело
-
Хто відвідував місцеві свінг клуби ? )
-
Там контекст був шлюби в ісламі)
-
А, бл*, ви про це. Я думав тут про тризляги тема
-
По черзі😂
-
Я не знаю як там в мусульманських таких шлюбах 😄
-
Доброго дня! Є робота для для двох хлопців,треба грузити меблі у трак. З 9:00 до 16:00. 20$ година. Пишіть мені у ПП. Дякую!
-
Ну то я в дівчини питав 😄
29 Jan 2023, 07:13
127085/236744
about a minute ago