Український Монреаль
-
Коли ви працюєте, то платите стандартні податки. Ніяких додаткових 600 доларів. На початку наступного року подається декларація. Враховуються і долучаються чеки з оплати за ліки, освіту тощо. Потім ревеню Квебек, Канада повертають частину коштів. Від рамкю не відмовляються, за використання одночасно із приватною страховкою штрафи не платять. Написала Вам із власного досвіду. Певно Ваш знайомий щось наплутав. Щоб не платити штрафів краще подавати декларацію через бухгалтера, який, доречі, знає як оформити так, щоб ви отримали якісь кошти назад.
-
Згодна. Краще обирати за порадою. Але, якщо бухгалтер хороший, то дуже допомагає.
-
я нещодавно відкрив для себе що програму іміграціі для інвесторів ( там де треба інвестувати від 2 лямів долларів в Квебек) закрили, і співпала дата закриття подач заявок з датою визначення обов'язковості французької. Тож я б не був дуже впевнений в адекватності прийняття рішень з іх французькою)
-
Всім привіт! Може хтось порекомендувати сервіс з ремонту побутової техніки (холодильнику погано)?
-
Якщо ви працювали офіційно, то повинні знати що відрахування на рамкью це і є стандартні податки, точніше один з податків. В рік це 600 приблизно, в залежності яка у вас зарплата. Якщо ви уважно читали, то я писала, що від рамкью не відмовляються, а повідомляють. Якщо втратили роботу і вже немає приватної страховки, потрібно знову звонити в рамкью і повідомити, для того щоб можна було безкоштовно отримувати ліки. Мої знайомі нічого не наплутали і декларацію подають через знайомих
-
Круто! Ми теж хочемо побачити Ніагару але Нас 2 дорослих і 3 дітей та і сусіди не проти їх 2 дорослих і 2 дітей! Можливо підкажете тут є типу бла-бла кар сайт!?
-
Ваш бухгалтер не зобов'язаний говорити про такі речі, це стандартні податки, які вираховують з вашої зарплати. Якщо не повідомити рамкью що у вас є приватна страховка, вам ці кошти не повернуть в кінці року
-
Так в мене інша думка, але проблем в мене немає. Дякую
-
Можна