Український Монреаль
-
Це про рос газета
-
У 2% жителів монреалю)
-
Юля! Я тут маю ПР і працюю офіційно. Те, про що ви кажете чую вперше, як і мій чоловік - канадієць. Ніхто не має повідомляти в рамкю про приватну страховку. Таке відчуття, що ми живемо у двох різних провінціях Квебек.
-
Ця інформація від людей які живуть в Монреаль вже 14 років. Причому не так давно. Ще одна знайома ,яка працює в медицині, сказала, що потрібно. По це мало хто знає і тому роками платять за рамкью і навіть не знаю, що ці кошти можна повернути. А також сказала, що маючи приватну страховку не можна безкоштовно брати ліки по рамкью. Не знаю чому інформація різна, але я думаю що така інформація варта, щоб її перевірити
-
Важко вам в світі жити
-
Я чекала цей процес рік, а не в мене все вирішено
-
Дякую, Юля! Дійсно варто.
-
Я теж не знаю, чи є доступ до паблік плану з WP ))
-
Тут прикол в тому що багато хто не розумів що воно в нас є)
-
Про це написано на сайті RAMQ
-
Місця тому чоловік отримав на роботі страховку на сім’ю, і нам автоматично відмінили рамкью (на ліки) Тепер якщо брати лікі то по приватній, а якщо в госпіталь то карта рамкью
-
Я не знаю як рамкью отримує інформацію про вашу приватну страховку, можливо ваша страхова компанія сама повідомляє про це. Скоро чоловік отримає приватну страховку, будемо перевіряти
-
🥴 Як завжди, треба перевіряти самому по 10000 разів. Але краще взнати пізніше, чим ніколи
-
Теоретично ні. По куает так. Коротше нам його видали а попередити забули трохи)
-
Блін, а про мене рамкью забули , так і не вислали анкету, і на роботі вже дають страховку 😅, що робити в такому випадку? дзвонити в рамкью ? а онлайн ніяк, бо 3 місяці чекала на анкету після дзвінка, а вони схоже болта забили, хоча б якийсь доказ хотілось би мати, що я у них реєструвалась
-
Недавно познайомилася з жінкою яка живе тут рік, і не зна про те що можна було по рамкью брати безкоштовно ліки