Український Монреаль
-
Дякую, Юля! Дійсно варто.
-
Я теж не знаю, чи є доступ до паблік плану з WP ))
-
Тут прикол в тому що багато хто не розумів що воно в нас є)
-
Про це написано на сайті RAMQ
-
Місця тому чоловік отримав на роботі страховку на сім’ю, і нам автоматично відмінили рамкью (на ліки) Тепер якщо брати лікі то по приватній, а якщо в госпіталь то карта рамкью
-
Я не знаю як рамкью отримує інформацію про вашу приватну страховку, можливо ваша страхова компанія сама повідомляє про це. Скоро чоловік отримає приватну страховку, будемо перевіряти
-
🥴 Як завжди, треба перевіряти самому по 10000 разів. Але краще взнати пізніше, чим ніколи
-
Теоретично ні. По куает так. Коротше нам його видали а попередити забули трохи)
-
Блін, а про мене рамкью забули , так і не вислали анкету, і на роботі вже дають страховку 😅, що робити в такому випадку? дзвонити в рамкью ? а онлайн ніяк, бо 3 місяці чекала на анкету після дзвінка, а вони схоже болта забили, хоча б якийсь доказ хотілось би мати, що я у них реєструвалась
-
Недавно познайомилася з жінкою яка живе тут рік, і не зна про те що можна було по рамкью брати безкоштовно ліки
-
Здається по рамкью залишається не тільки госпіталь, а ще й аналізи та консультації у лікаря
-
Ага
-
Нам також нерви вимотали з цим рамкью, дзвонили багато разів, повторно замовляли бланки. На прийом до них прийти не можна, після ковіду не приймають. Але воно має бути обов'язково
-
Якщо я не помилюсь, то можна брати ліки тільки за рецептом
-
Я думаю тут півчата таких
-
😦 усіляке буває, не всі одразу розуміють, куди звертатися за інформацією. Якось RAMQ давали б більше інформації для новоприбулих, по типу якогось carnet de bienvenue. Було би набагато легше. Взагалі тут все самим потрібно шукати на офіційних сайтах. Як то кажуть «Не знання законів не звільняє від відповідальності»
-
Я дізнався бо коли мої ліки виписали і спитали в аптеці за іншуру то сказав що рамкю є. Вона перевірила і пробила мені флексотід,сальбутамол і аваміс за пару баксів😂щоб ви розуміли це мінімум баксів 60 в Україні
-
Недавно відправляла кошти сестрі на Україну через пайсенд, комісія 3 Дол, але в це самий день , в неї з карточки намагалися зняти всі кошти. Мабуть цей сервіс не захищений. Нещодавно приват банк запропонував мені сервіси через які можна відправляти кошти з Канади в Україну. Тому будьте обережні