Український Монреаль
-
Нам також нерви вимотали з цим рамкью, дзвонили багато разів, повторно замовляли бланки. На прийом до них прийти не можна, після ковіду не приймають. Але воно має бути обов'язково
-
Якщо я не помилюсь, то можна брати ліки тільки за рецептом
-
Я думаю тут півчата таких
-
😦 усіляке буває, не всі одразу розуміють, куди звертатися за інформацією. Якось RAMQ давали б більше інформації для новоприбулих, по типу якогось carnet de bienvenue. Було би набагато легше. Взагалі тут все самим потрібно шукати на офіційних сайтах. Як то кажуть «Не знання законів не звільняє від відповідальності»
-
Я дізнався бо коли мої ліки виписали і спитали в аптеці за іншуру то сказав що рамкю є. Вона перевірила і пробила мені флексотід,сальбутамол і аваміс за пару баксів😂щоб ви розуміли це мінімум баксів 60 в Україні
-
Вітаю) Хто відправляє гроші в Україну на моно банк, які є варіанти з невеликими відсотками? Буду дуже вдячний за пораду)
-
Недавно відправляла кошти сестрі на Україну через пайсенд, комісія 3 Дол, але в це самий день , в неї з карточки намагалися зняти всі кошти. Мабуть цей сервіс не захищений. Нещодавно приват банк запропонував мені сервіси через які можна відправляти кошти з Канади в Україну. Тому будьте обережні
-
Дякую буду пробувати)
-
Кацапське фуфу
-
Paysend
-
Навряд повʼязано у них сертифікати мастеркарла прямі. А от кацапські інвестиції то гірше
-
Тисячі людей користуються Пейсененд)) вперше чую про подібне) Але дякую
-
Хто знає, завтра до дня Канади не буде ніяких святкувань чи чогось цікавого? Бо день Квебеку ми провтикали. Хотілося б долучитися до свята.
-
Усім доброго вечора. Вибачте, що трішки не по темі, але: я Ліза, мені 18. У Канаді живу вже 8 місяців. Хотіла б завести нові знайомства та спілкування. Хто бажає, пишіть в лс, буду дуже рада!)😌
-
Можливо це просто так співпало, не знаю. Але якось дивно
-
Теж цікаво
-
Бо дивне співпадіння. Буду пробувати сервіси, які пропонує мені приват банк, можливо це буде дорожче , але Пейсенендом діла більше мати не хочу
-
Звідкі ви взагалі взяли таке що він не захищений? Пустили мені сумніви і страх. Дякую
-
Краще вайз
-
Пейсенд- має російські коріння.
29 Jan 2023, 07:13
127683/238281
7 minutes ago