Український Монреаль
-
Нам також нерви вимотали з цим рамкью, дзвонили багато разів, повторно замовляли бланки. На прийом до них прийти не можна, після ковіду не приймають. Але воно має бути обов'язково
-
Якщо я не помилюсь, то можна брати ліки тільки за рецептом
-
Я думаю тут півчата таких
-
😦 усіляке буває, не всі одразу розуміють, куди звертатися за інформацією. Якось RAMQ давали б більше інформації для новоприбулих, по типу якогось carnet de bienvenue. Було би набагато легше. Взагалі тут все самим потрібно шукати на офіційних сайтах. Як то кажуть «Не знання законів не звільняє від відповідальності»
-
Я дізнався бо коли мої ліки виписали і спитали в аптеці за іншуру то сказав що рамкю є. Вона перевірила і пробила мені флексотід,сальбутамол і аваміс за пару баксів😂щоб ви розуміли це мінімум баксів 60 в Україні
-
Недавно відправляла кошти сестрі на Україну через пайсенд, комісія 3 Дол, але в це самий день , в неї з карточки намагалися зняти всі кошти. Мабуть цей сервіс не захищений. Нещодавно приват банк запропонував мені сервіси через які можна відправляти кошти з Канади в Україну. Тому будьте обережні
-
Кацапське фуфу
-
Навряд повʼязано у них сертифікати мастеркарла прямі. А от кацапські інвестиції то гірше
-
Хто знає, завтра до дня Канади не буде ніяких святкувань чи чогось цікавого? Бо день Квебеку ми провтикали. Хотілося б долучитися до свята.
-
Можливо це просто так співпало, не знаю. Але якось дивно
-
Теж цікаво
-
Бо дивне співпадіння. Буду пробувати сервіси, які пропонує мені приват банк, можливо це буде дорожче , але Пейсенендом діла більше мати не хочу