Український Монреаль
-
Хаха та жила я в гуртожитку навпроти ХАРЕ 😂 щось не здивувалась
-
Різниця тільки замість цифр та графів- синоніми та вирази
-
Та структура - ті ж самі формули
-
Читайте нижче.
-
Бо це мова опису навколишніх явищ)
-
Пропонували вести курс англійської в коледжі, але мама викладач, то мене від перевірки дз аж нудить 😅
-
Тут прикол в тому шо майже будь який інженер вивчить мову. Бо спілкування притаманне більшості людей. А от навпаки не завжди працює.
-
Ганчірка то було некрасиво і грубо. Конструктивній діалог цікавіше😂
-
Але я теж філолог…
-
Та не встигаю читати та відповідати 🤣 тут моя філологічна гідність зачеплена. Як так ганчірка 😭
-
Не тільки. Хімія. Біохімія. Все грунтується на абстрактній математиці
-
Доречі це стосується не тільки філфака. Менеджмент без знання індустрії теж не те щоб топ. А ще й без мови так то зовсім слабко.
-
Мені моя вчителька з математики завжди казала що більшості вам математика далі процентів в житті не потрібна. Але програма є програма, тому малюєм графи)
-
Я розумію :) тому буду робити дослідження щодо поєднання математики та мови, а потім роботу над помилками. Справа в тому, що і біологія, і фізика, і хімія в мене чудово розумілись. А математика ну геть важко. Нам наша вчителька з математики ще казала, що вона може зробити правильні розрахунки без глибокого знання фізики, а от навпаки ніяк 🤷♀️
-
Прост дейкі фахи складніше реалізовуються в чистому вигляді
-
Будь де будь який фах можна застосувати якщо ти знаєш свій напрямок
-
А от зараз ми вже дійшли до всебічного розвитку. Хіба що ви якийсь суперкрутий спеціаліст в якійсь супертрендовій галузі, треба бути в курсі подій
-
Вмене взагалі нестандартні викладачі
-
Які різні в нас були вчительки 😂
-
Тут треба абстрактне мислення перш за все головне
29 Jan 2023, 07:13
128233/236025
6 minutes ago