Український Монреаль
-
Та не встигаю читати та відповідати 🤣 тут моя філологічна гідність зачеплена. Як так ганчірка 😭
-
Не тільки. Хімія. Біохімія. Все грунтується на абстрактній математиці
-
Доречі це стосується не тільки філфака. Менеджмент без знання індустрії теж не те щоб топ. А ще й без мови так то зовсім слабко.
-
Мені моя вчителька з математики завжди казала що більшості вам математика далі процентів в житті не потрібна. Але програма є програма, тому малюєм графи)
-
Я розумію :) тому буду робити дослідження щодо поєднання математики та мови, а потім роботу над помилками. Справа в тому, що і біологія, і фізика, і хімія в мене чудово розумілись. А математика ну геть важко. Нам наша вчителька з математики ще казала, що вона може зробити правильні розрахунки без глибокого знання фізики, а от навпаки ніяк 🤷♀️
-
Прост дейкі фахи складніше реалізовуються в чистому вигляді
-
Будь де будь який фах можна застосувати якщо ти знаєш свій напрямок
-
А от зараз ми вже дійшли до всебічного розвитку. Хіба що ви якийсь суперкрутий спеціаліст в якійсь супертрендовій галузі, треба бути в курсі подій
-
Вмене взагалі нестандартні викладачі
-
Які різні в нас були вчительки 😂
-
Тут треба абстрактне мислення перш за все головне
-
Все ж таки найгірше становище як на мене у Українського юриста)))
-
Тому я пишу промови своєму квебекуа хлопцю та перевіряю його нотатки, а він допомагає правильно вкласти фінанси ☺️
-
в чистому вигляді це тільки для вузьких напрямків я інженер загальний тому я розглядаю всі напрямки в загальному вигляді😂
-
Це проблема канади і іх ліцензій
-
Ну, нажаль, це не тільки юристи. Я знаю пару хірургів, які зараз піццу розвозять 🤷♀️
-
Крім можливо міжнародників і те питання.
-
Ну ви ж на інженера вивчились - то мабуть хоч якась користь. Тепер тутоньки, з ганчірками-філологами у Монреалі дебатуєте 😅
-
Ні. Це тому що- вони знають законодавство України. А за кордоном ці знання не потрібні зовсім
-
Це того що закони до с**ки? І треба вичавлювати з себе совок?
29 Jan 2023, 07:13
128242/236025
4 minutes ago