Український Монреаль
-
Дармаа😂
-
Ото причини безсоння 😁
-
@svaleracan тут дівчина не спить - думає про тебе😂😂😂
-
Може десь зараз під зливою колеса крутить 🚴, не може додому доїхати 😱
-
Дорогі мої українці поділіться враженнями від Канади. Всім дякую
-
Щось середнє між Парижем і Житомиром
-
Добрий день🤗 Пропоную індивідуальні заняття з англійської мови для дорослих та дітей. Буду рада допомогти
-
Дякую. Не знайшла в чаті адмінів. Зараз напишу Вам
-
♈️ Овен 2 липня. ✨ Ти йдеш по слизькій доріжці. ♉️ Телець 2 липня. ✨ Я не в небезпеці. Я І Є НЕБЕЗПЕКА. ♊️ Близнюки 2 липня. ✨ Ти, як кисло-солодкий соус — робиш все краще. ♋️ Рак 2 липня. ✨ ДУЖЕ КЛАСНИЙ ДЕНЬ. ♌️ Лев 2 липня. ✨ Все, що тебе не вбиває, тебе більше не цікавить. ♍️ Діва 2 липня. ✨ Час вже знайти когось, з ким можна деградувати разом. ♎️ Терези 2 липня. ✨ Час триматися з ультраостанніх сил, тому що останні вже закінчилися. ♏️ Скорпіон 2 липня. ✨ Ти важко відпочиваєш і легко працюєш. ♐️ Стрілець 2 липня. ✨ Спочатку ти працюєш на репутацію, а потім вона працює проти тебе. ♑️ Козеріг 2 липня. ✨ Найскладніше — це все не ускладнювати. ♒️ Водолій 2 липня. ✨ Ти майстер спорту з закочування очей. ♓️ Риби 2 липня. ✨ Якщо ти не знаєш чого хочеш, то ти нічого не хочеш. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 02.07: ♈ Овен - ваше життя можна описати через еволюцію мемів ♉ Телець - ви нічого не робите через силу, тому що у вас її немає))))) ♊ Близнюки - ви не розповсюджуєте про себе інформацію не через те, що ви скритна людина, а тому що нема що розповідати ♋ Рак - треба дружити з бухгалтерією, все інше - по ситуації ♌ Лев - якщо ви думали, що літом все буде інакше, то ахахаха. все так само тільки з сонцем ♍ Діва - в цьому році вам не вистачає наснаги та засмаги ♎ Терези - сьогодні у вас вихідний від приколів, тому вся хуйня переноситься на понеділок ♏ Скорпіон - мати багато особистостей і бути багатогранним - це різні речі ♐ Стрілець - а можна щоб субтитри були не тільки в кіно, а всюди? тому що нічо не ясно ♑ Козеріжка - найкраще за все стосунки заводити на linkedin ♒ Водолій - у світле майбутнє виходить дивитися лише з темними колами під очима ♓ Риби - у вас кругом є звʼязки, а якщо десь немає, то ви їх заведете (навіть через постіль) п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Ой, тільки адміни видимі у списку учасників
-
Чоловік йшов пішки з Херсона до Одеси, бо його з собакою без намордника не впустили в евакуаційний автобус