Український Монреаль
-
Дякую, вже купили 🙏🙂
-
Доброго дня, є питання з приводу реєстрації собаки в Монреалі. Я проглядав електронну заяву на сайті , там треба написати номер документа про стерилізацію, якщо в Україні це робили то треба просити цей документ у клініці в якій робив і просто в цій графі вказати номер українського документу про стерилізацію ? Чи треба йти до місцевого ветеринара щоб він оглянув і видав якусь довідку?
-
Знаки в спеку: Я помру. Ненавиджу спеку. Ненавиджу життя. Я ненавиджу все: Овен, Близнюки, Козеріг, Риби О, так, шортиии: Рак, Лев, Стрілець, Діва Я просто залишуся вдома: Телець, Водолій, Терези, Скорпіон
-
це надто правдиво
-
Усім привіт, Плануємо з сімʼєю наступного тижня в Торонто, після у Монреаль Якщо комусь потрібно щось привезти невеличке з Європи ( Франції ) - пишіть. Якщо потрібно допомога з перекладом і тд , володіємо французькою/англійською - також пишіть. Хочемо місяць провести активно та корисно для суспільства 🇺🇦
-
Спільното вітаю! Шукаю пані, яка допоможе прибрати квартиру. (Сдали квартиру типу чисту, але мені не чисто). Освіжити після попереднього орендаря. Роботи десь на 1,5-2 години. 50$ за все. Всі засоби зараз куплю. Монреаль, район ботанічного саду. Бажано сьогодні, завтра.
-
Все як було😄 відписало мені декілька людей, що для роботи інженером треба ордер + верифікація диплома, якщо взагалі не освіту получати, ну ось якась стара баба, ще написала, куди мені *правому* щось мати і тд, я її питаю, де вона працює, на що відповідає, що типу топова інженерна компанія і взагалі, якщо ти про неї не чув ( а вона тільки в Канаді) то ти дно суспільства, я стараюсь свиноматці довести що я тут тільки декілька неділь, а там підключаються ще баби старющі і не тільки і прийшлось використати артилерію поважче:)
-
Креативно модно молодіжно)
-
Та якби ж вони якось відрізнялись, а стара немічь з Москви буде мені тарабанити за свою, вибачте за вираження - «багадєльню» в якій працює овер 100500 років ще за часів Тутанхамона, який б після прочитаного сказав: «та я їб** не мумійозуйте мене більше»
-
Треба людина на сьогодні,перевезти речі на другу квартиру Заплачу 80$,часа 3 максимум 4