Український Монреаль
-
Що ви мені намагаєтесь довести?))
-
Я знаю які ліміти. Якщо ви картою оплатили 100тис, то не зможете зняти навіть 12500
-
Ліміт є. Це я дівчині відповіла на те, що нема ліміту
-
Ми наче однією мовою балакаємо)
-
100 тис - це сумарний ліміт на витрати закордоном. Зняття та оплата картою
-
Це щось дивне. Але буду мати на увазі)
-
Тобто не має рахувати до 100тис зняття? Оце я тоді невірно рахувала та помилялась?🫣 Désolé madames et monsieurs😂
-
Винайму квартиру на 3 кімнати, можливо хтось здає ) Дякую
-
Здається, корекція брів уже давно перейшло до розділу класики ❤️ Глибина кольору, ідеальна корекція, а якщо ще додати ламінування … хочеться просто дивитись і милуватись своїм поглядом 🫣 📲 Записуйтесь на фарбування, корекцію і ламінування брів: 📍700 Rue de Gaspé +1 (438) 779-2210 - Ваша Ірина
-
Всім привіт, мене звати Софія!) Я продовжую набір в групу, веду тренування в напрямку barre 💃🕺 Barre - це високоінтенсивне тренування засноване на класичному танці. Це красива підтягнута попа, без великих накачених ніг)👌🤌 Ми будемо поєднувати тренування barre з іншими напрямками і також з кардіо навантаженнями. 📍Локація: місто Montreal біля станції метро Saint Laurent. 2 рази на тиждень: Розклад: 📅понеділок та четвер 🕙 З 17:00 до 18:00 Ціна одного тренування 18 $ Також набираю групу в онлайн форматі. Розклад: 📅Вівторок та пʼятниця 🕙З 18:00 до 19:00 Якщо хочеш привести своє тіло в хорошу форму, тобі точно до мене🙌🏻 Для запису пишіть у особисті повідомлення @demasonya
-
Мешканець Дніпра вигулював пітона у фонтані
-
У Кам’янському у річці втопилася 15-річна дівчина Тіло дівчини рятувальники виявили на глибині 5 метрів та на відстані 15 метрів від берега.
-
🟥 ТРИВОГА
-
Шукаю житло не дорого я пенсіонерка из України
-
Так, в мене віза монобанк