Український Монреаль
-
Добрий ранок
-
-
maps.app.goo.gl/pcdoK9a3t255YFVS9
-
Гороскоп циганки на 03.07: ♈ Овен - ви постійно ризикуєте, то репутацією, то нервовою системою, то грошима ♉ Телець - бути вами - це шукати стабільність і завжди наводити метушню ♊ Близнюки - у вас з ким завгодно гарна сумісність, якщо людина адекватна і без приколів ♋ Рак - не тримайте всі емоції всередині, тому що одного разу трапиться ураган Катріна ♌ Лев - вибачте, які ще колишні? у вас тут одні політичні новини в голові ♍ Діва - ви часто замикаєтеся в собі, тому що вам треба зважати всі за та проти, навіть якщо вам нічого не пропонують ♎ Терези - ви занадто багато думаєте, краще б ви занадто багато робили ♏ Скорпіон - ви не винні, що впадати в крайнощі - це ваша зона комфорту ♐ Стрілець - ви не любите чекати, тому спочатку робите як підказує інтуїція, а потім переробляєте і робите як надо ♑ Козеріжка - всі у кого було дитинство, не можуть бути нормальними людьми ♒ Водолій - є два типи людей: 1. ті, які люблять окрошку 2. ті, які віддають перевагу іншим збоченням ♓ Риби - треба бути готовим до всього, хай краще нічого не трапиться, але ви будете готові п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Находжусь в Монреалі
-
Шукаю житло не дорого я із України Лідія
-
як же хочеться одного ранку прокинутись і усвідомити, що я не знаю російську
-
Сергій привітайся з нами)
-
Це без врахування рестиків
-
Люди добрі, будь ласка, вдень сваріться, бо вночі люди сплять і не встигають на шоу 🥴 дякую дякую
-
Tweedledum & Tweedledee at night
-
Була про релігійні символи, але ж батько дуже швидко її згорнув 🥺 За мʼясо ще не читала, бо ви там понаписували
-
Відхилено) холіври в ночі - найкращі холівари. Та й я сварки якось не побачив😂
-
Про гомосексуалістів ще не було сьогодні?
-
Так теж наче не сварка а дискусія😂
-
Давайте я почну. 🇪🇪 Естонія легалізувала одностатеві шлюби. Ще один плюсик братерській країні!