Український Монреаль
-
Який район?
-
А чого тільки дівчатка?
-
У серпні звільняється квартира 4 1/2 в районі Кіт Сен Люк біля парку Конфедерації ( паблік басейн під відкритим небом, льодове поле взимку, дитячий великий майданчик і стадіон). Біля будинку середня школа, в кроковій доступності початкова школа, дитячий садок у сусідньому будинку. Гарна транспортна розв'язка: автобуси в пішій доступності 103 (найближча станція метро Вілла Марія), 66 (привезе без пересадок до центру міста) та 51 (до Метро Сноудон їхати 10 хвилин). Спокійна тиха вулиця, відмінні сусіди, тварини дозволені, поруч є великий майданчик для вигулу собак. Хто зацікавлений - пишіть в особисті )
-
Ціна ?
-
Зараз відреагую
-
Якщо можна ціну. Точний адрес щоб прокласти маршрут та якщо є фото
-
Доброго вечора, підкажіть, будь ласка , в кого діти навчаються у школах? Де вивчають добре англійську? Знаю є державні англійські школи. Дякую
-
Доброго вечора, в чому різниця між волк ін, та урженс? Дякую
-
🏥✨
-
Хрінь
-
Дякую
-
Не можеш
-
Так. Воно для того і створене
-
Я можу звернутися в волк ін якщо в мене немає сімейного лікаря?
-
Урженс - невідклалне відділення (тільки коли щось серйозне) Волк ін звичайний сімейний лікар/терапевт
-
Взяв ваш
-
Це тррхи не та провінція де англ мова на першому місці
-
Але, щодо французької, майже не знає, складно дві мови вивчати одночасно;(
-
Моїй донці 12 років, пішла в англійську школу, через 8 місяців вже розмовляє англійською. Закінчила звичайну школу, в вересні йде в хайскул, буде спеціальний клас, щоб підтягнути знання та мову
-
Так, на 2 тижні
29 Jan 2023, 07:13
129000/239920
32 minutes ago