Український Монреаль
-
Різні банки різні пропозиції. БМО ще минулого жовтня давав 3000 і лише за місяць почав видавати 1000. CIBC і рбк 1000 і 1500.
-
Хто шукав діджея? Я діджей😎
-
Знаю одного ді-джея… він має бути тут серед нас… може побачить та відгукнеться?!!
-
Сьогоднішній град в Монреалі 🥶🤯
-
Доброго дня! Чи є у когось ліки від циститу? Дуже потрібні, бо помираю. Куплю. Чи може знаєте що можна купити тут без рецепту?
-
Доброго дня всім! Звільняється квартира 3 2/1 з 21 липня. Біля метро Édouard Montpetit (120м). Дуже затишний район, напроти дому початкова школа Saint Germain. Маю договір до 1 вересня, тож, в якості бонусу за період 21.07-31.01 ставлю ціну 1100cad (зараз місяць 1325). В разі продовження контракту, з 1.09 вартість буде 1371cad. Кому цікаво пишіть в ПП.
-
Пошукайте через цей сайт. Категорія Health care, Bladder and intestines. Фармацевт може виписати вам ліки portal3.clicsante.ca
-
Зараз тобі напишуть
-
Так, в такому випадку все правильно, як і в США
-
Добрий день! Підкажіть компанії що перевозять вантажі по всій Канаді(квартирний переїзд). Можливо в боксі. Аренда траку не підходить для самостійного керування не підходить. Може хтось мав досвід. Дякую
-
Так, дякую, майндсет все ок) Просто трошки інші плани)
-
Телеграм глючить, чи то мобільний інтернет зависа?!
-
а мені з тимчасовим робочим контрактом (на рік) не дали в РБС. тому це лотерея, дуже від працівників залежить
-
відкривали в різних відділеннях
-
мені, дружині дали на 2 в рбс. Батьки нещодавно приіхали, без роботи без нічого - 2к ліміту теж. ПРост просити треба ньюкамер пак
-
BMO дав кредитку на 5000
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
ну а я написав вище що треба просити.
-
ні. я навіть не знала про його існування. працівник запевнював що отримати кредитку в РБС неможливо без постійного контракту та пейсліпів
-
ви просили ньюкамер пекейдж?
29 Jan 2023, 07:13
129222/236416
about an hour ago