Український Монреаль
-
Ні на фул тайм
-
))дякую
-
Звикайте, це канада. Без помилок від різних співробітників різних установ у нас ну може 10 відсотків справ пройшло 😄 те що з міфі звʼязано в мене 100 відсотків з проблемами різного роду, тому набирайтесь терпіння.. через рік станете термінатором ., вас навіть побита машина і відсутність рішення 3 місяці зі страховою не буде торкати 🤣
-
Все так. І грунт готували іще до 2005-го. Взагалі "будувати Донбас", який до совка вже збудували англійські бізмесмени, відправляли або росіян, або малозабезпечені родини, або сиріт (дуже у стилі росії - спочатку розкуркулити усіх, потім влаштувати їм голод, потім повідправляти українців на передову у 2-й світовій, а потім вивозити сиріт масово куди-небудь, і щоб вони будували заводи і працювали починаючи з 14 років). Там досі шахти є ще з дореволюційних часів, де всі надписи англійською. У мене є бабуся у Донецькій області, так і вона і дід самі з Київської області. Їх вивезли на той Донбас як зараз вивозять дітей, і потім ще лякали бандерівцями все життя. Добре що вони підтримували зв'язок із друзями, і хоч якось бачили що відбувалося, але там у школах навіть у часи незалежності все одно викладали російською і так її звеличували, наче то був основний предмет. Мені якось довелося три місяці навчатися там, то було у 3-му класі, і у мене був шок від того наскільки різна шкільна програма там, і моєму рідному Дніпрі, який не так вже й далеко. У 2014-му із тим референдумом там було багато людей, які не хотіли приєднуватись до росії, але їх ніхто не питав. Там проголосували 200% населення, вони і за мертвих і за відсутніх проголосували. Де ресурси, там і війни. Ті бідні люди не знають кому вони взагалі потрібні. Їм важко українською, бо у них шансу не було її нормально вивчити, і від російської їх зараз відвертає через те що робиться. Але вони наші, і якщо ми будемо до них із розумінням і любов'ю, то їхні діти говоритимуть українською.
-
на сайті рамкью є можливість зв'язатись із ними, замовити дзвінок, щоб вони Вам подзвонили у той день і час коли Вам буде зручно. Я замовила такий дзвінок, 10 хвилин розмови, мені відправили форму поштою, яку я заповнила, додала копію дозволу на роботу, і за три тижні мені пришла картка.
-
Класно вам, а мені після того як з ними поговорила в березні нічого не відправили , і всі кажуть через 3 тижні, ну може затримки через перезавантаження , але вже липень , якось я паперам більше довіряю, або електронним заявкам, так хоч номер заявки є, а так звони їм і розказуй, що ти не слон.
-
Глава "Київміськбуду" покинув Україну з довідкою про інвалідність та підкорив Еверест
-
Дзвоніть іще раз, і перевірте чи правильно у них записана Ваша адреса. Може щось наплутали. І просіть надати номер дзвінка.
-
Вони всюди
-
Я гадала, що в нас тут таких нема
-
Обережно, зараз накинуться прихильники совка. Навіть якщо вони його і не застали
-
Приєднуйся 👉 ГУМОР UA🇺🇦
-
Я застала тільки кілька років і їх не памʼятаю ))) і слава Богу, бо вистачило історій про черги на молочну кухню з 3 години ранку, щоб мені маленькій купити сиру. То мій старший братик стояв у черзі до школи, поки мама мене збирала, потім він йшов до школи, а вдень знову до черги, а мене мама везла додому переодягнути. Ось це було життя, не те що зараз
-
Дякую за інформацію