Український Монреаль
-
Класно вам, а мені після того як з ними поговорила в березні нічого не відправили , і всі кажуть через 3 тижні, ну може затримки через перезавантаження , але вже липень , якось я паперам більше довіряю, або електронним заявкам, так хоч номер заявки є, а так звони їм і розказуй, що ти не слон.
-
Глава "Київміськбуду" покинув Україну з довідкою про інвалідність та підкорив Еверест
-
Дзвоніть іще раз, і перевірте чи правильно у них записана Ваша адреса. Може щось наплутали. І просіть надати номер дзвінка.
-
Вони всюди
-
Я гадала, що в нас тут таких нема
-
Обережно, зараз накинуться прихильники совка. Навіть якщо вони його і не застали
-
Приєднуйся 👉 ГУМОР UA🇺🇦
-
Я застала тільки кілька років і їх не памʼятаю ))) і слава Богу, бо вистачило історій про черги на молочну кухню з 3 години ранку, щоб мені маленькій купити сиру. То мій старший братик стояв у черзі до школи, поки мама мене збирала, потім він йшов до школи, а вдень знову до черги, а мене мама везла додому переодягнути. Ось це було життя, не те що зараз
-
Дякую за інформацію
-
Доброго дня , можливо хтось знає, у батьків в Данї прихисток , чи можуть вони оформити візу в Канаду? Чи як це впливає?
-
fizz.ca в магазинах Couche-Tard або в автоматі на центральних станціях метро. Можу вам віддати карту якщо будете в центрі. Referral code MBA7M, нам обом $25 "насиплять"