Український Монреаль
-
fizz.ca в магазинах Couche-Tard або в автоматі на центральних станціях метро. Можу вам віддати карту якщо будете в центрі. Referral code MBA7M, нам обом $25 "насиплять"
-
📸 Шукаєте професійного фотографа для створення чудових знімків? @S_deiw - досвідчений фотограф, спеціалізуючийся на портретах, фотосесіях для пар, сімейних фотографіях, бізнес-зйомці та заходах. 🔥 За його допомогою ви зможете запам'ятати незабутні моменти та зберегти їх назавжди. Загляньте на його Instagram-профіль, щоб побачити його вражаюче портфоліо та зв'язатися для бронювання фотосесії. Не пропустіть можливість отримати якісні фотографії та створити чудові спогади за допомогою @S_deiw ! 📷✨ instagram.com/s_deiw?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Що Ви хочете від дитини, яка тільки-но виїхала? У школі вчили писати з великої, от він і пише. Трохи терпіння і розуміння не завадило б. Ласкаво пояснюєте один раз, що великі літери не потрібні, і все. Ви не уявляєте що він пережив, а чіпляєтесь до такого. Наші на війні навіть з полоненими росіянами по-людськи, щоб їм не хотілося нас ненавидіти і воювати за рузкій мір, а Ви до біженців із підозрами і наїздами... Трохи добріше треба бути, принаймні якщо не знаєте ситуацію повністю.
-
Я так само мучалась з грудня. І нарешті отримала в кінці травня на сьогодні апоінтмент і мене в списках не виявилося. І там трохи все не дуже організовано на вході. Тому, якщо маєте апоінтмент на 9.30, то це нічого не значить. Я потрапила на відкриття файлу лише о 10.40. При тому що була за 45 хвилин до відкриття відділення.
-
Все ж таки 9 років тому йому було усього 9. Є ж різниця 🤷♀️
-
Ну я це зрозуміла Просто коли якийсь дідько з днр за 40 питається, як через мацкву приїхати до Канади, то звісно це ні в які рамки не лізе. А тут дитина намагається сама рипатися. Я просто думаю про ті тисячі дітей, що насильно депортували до сосії і як вони через років 3-5-7 будуть намагатися повернутися, то ми теж будемо їх цькувати ? Вони ж не винні, що їх насильно вивезли