Український Монреаль
-
Чого без ілюстрації?)
-
Який вихід ? Відправити до лени колорадів роздавати? Хай дитина має шанс змінити життя, самою зневагою і цькуванням, ти українця не зробиш українцем.. воно або є або ні. Тут пів чату через перекладач питає українською як вивчити французьку. Це, по вашому свої ?
-
Мені ця історія близька, мої двоюрідні сестри так само лишились в Криму , стали повнолітні - поіхали. Батько росіянин, і з флагами ходили і боліли за Україну, але нічого не могли зробити. Тікали з дому до Херсону щоб отримати там паспорт, це зовсім не весела історія і за цих дітей правда дуже болить. Згадайте тих двох кого нещодавно застрелили.
-
Та ні, це ви хочете перекрутити це в те, що його погляди виражаються через велику літеру, а те що його заатакували бо він має паспорт русні, хоч і хоче втекти звідти, і намагався поновити документи в Казахстані.
-
Він ж написав що батьки під пропагандою, і я хочу бачити який у вас був величезний вибір перед своїми батьками у підлітковому віці, і як ви йшли на перекір батькам
-
Якщо тільки говорять англійською та російською то відразу скам
-
Це вже питання до ї*анутого сусіда, якому закони не писані
-
Всім привіт. Питання, чи мій батько рік тому отримав foil-less візу (one entry) за програмою CUAET. В'їхав раз приблизно рік тому, побув три тижні і повернувся. Візу не вклеював. Питання, чи можна вклеїти візу зараз, написавши відповідне звернення на посилання нижче? Чи треба заново подаватись на візу? Work permit у нього є. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Відразу французькою або англійською як у вас вписано. Вони не мають права говорити іншими якщо не є представниками «імміграційного» банку як Каса Дежардін яка може вас привітати українською