Український Монреаль
-
на сайті уряду, де подаються на візу онлайн, є опція - подати заяву на отримання візи для члена родини, і можна вказати, що Ви знаходитесь у Канаді.
-
у приват👌
-
Я знаю, але в мене є декілька питань з приводу заповнення інформації там.
-
Всім привіт. Питання, мій батько рік тому отримав foil-less візу (one entry) за програмою CUAET. В'їхав раз приблизно рік тому, побув три тижні і повернувся. Візу не вклеював. Питання, чи можна вклеїти візу зараз, написавши відповідне звернення на посилання нижче? Чи треба заново подаватись на візу? Work permit у нього є. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Хто може сьогодні ввечері перевезти диван? Пишіть в особисті, будь ласка
-
Дякую
-
Добрий день, ворк перміт це віза також, я повернувся без проблем
-
взагалі, це не так. Вас впустили без візи в країну? зазвичай, перміт не дає право перетинати кордон Канади
-
Якщо foiless one entry, то ось і відповідь на питання. То на один раз вʼїхати
-
5 колона розбещувала і проводила пропаганду на примирення і відносно успішно, раз мало хто досі не розуміє що без впливу росії Україна не була би така проблемна, і ми б набагато краще розвивались як держава. В цьому корінь проблеми, що наші люди дуже легко купуються, корупція, несправні інститути правосуддя, і так далі А народ дає мандат на ці дії, бо паралельно переймають таку ж позицію, всім все можна. А корупція це про все, не тільки про верхушку влади, про банальні "могоричі" в лікарнях лікарям десь в провінції, і тому подібне. Несплата податків локальної "аристократії" яка ще живе ментально в 2000, є така кагорта людей теж. Глобальніше якщо подивитися на те що відбувається та відбувалось то трішки не так все як це може здатися на перший погляд.
-
14 днів і зателефонували
-
Доброго дня, шановна громадо. Чи може хтось поділитися досвідом про працю в доставці через аплікації? Які є можливості/особливості.