Український Монреаль
-
Порекомендуй щось накшталт Молекула 05 👀
-
Це теж в сефорі знайшла?
-
Друзі, хто знає де можна гуляти із дітьми на Saint-Laurent? Гарна ялинка, декорації, локації.. Дякую
-
Шо за проблема там в людей які додаються в чат прочитати ті дві строчки про мову 🤦♀️😂 Я два дні в чаті, а срачу через те на тиждень. Може капсом напишіть чи шо 😆
-
Дуже круті набори знайшла, яких на сайті походу вже нема Туші-це 5 мініатюр+сертифікат, який можна потім обміняти на одну повнорозмірну туш з цього набору. Це реально виходить річний запас за 36 доларів Друге-набір помад теж за цю ж ціну) бальзам нарс дуже крутий, в мене він був і я б точно його взяла ще раз+там є помада-бальзам від шарлоти, яка сама по собі коштує понад 40 дол Може в ваших місцевих сефорах це є, то я дуже рекомендую!
-
Маленькі натяки на те, що ви подобаєтеся знакам: Дивляться на вас: Козеріг, Скорпіон, Телець Сміються з усього, що ви скажете, також намагаються розсмішити вас: Стрілець, Лев, Терези Дражнять вас, намагаються завжди бути поряд з вами/багато говорити з вами: Близнюк, Водолій, Овен Стають сором'язливими і позбавленими дару мови у вашій присутності: Рак, Риби, Діва
-
Велике дикую!
-
6-7 і беруть. Це теж залежить від дитини
-
@Kucheryavich тобі не набридло пояснювати людям які тебе ніколи не зрозуміють?