Український Монреаль
-
підкажіть будь ласка )
-
Ні, ні, не кидайте на цьому етапі. Треба надати інфу що до Канади був нульовий дохід і поставити ваш підпис під цим.
-
Не знаю. Оренда без них зазвичай шукається. Інші місця - kijiji, просто на районі подивитися (або на Google Maps) на будинках об'яви з номерами телефонів.
-
Питання про податки. Відправила декларацію вчасно, допомогав робити бухгалтер з Сасі. Взяла тільки всі документи з Канади, все що до Канади сказала не треба. Прийшов вчора нотіс. Сказали що вони не змогли порахувати бо я не надала документи про дохід до Канади за 22 рік. В мене їх звичайно немає. Питання. Що буде якщо я все залишу на цьому етапі? Не буду нічого досилати і нічого не буду робити? Будуть якісь санкції чи ні? Бо там в мене повернення якщо і буде то дуже мале, до 100 баксів. Якщо мені за це нічого не буде - я б забила.) хто тут давно - підкажіть пліз.🙏
-
Зняти
-
Хату купити чи зняти?
-
Так, можете на папері написати що був нуль до приїзду в Канаду. Європу не перевірять з вірогідністю 99%
-
Всім привіт, мене звати Софія!) Я продовжую набір в групу, веду тренування в напрямку barre 💃🕺 Barre - це високоінтенсивне тренування засноване на класичному танці. Це красива підтягнута попа, без великих накачених ніг)👌🤌 Ми будемо поєднувати тренування barre з іншими напрямками і також з кардіо навантаженнями. 📍Локація: місто Montreal біля станції метро Saint Laurent. 2 рази на тиждень: Розклад: 📅понеділок та четвер 🕙 З 17:00 до 18:00 Ціна одного тренування 18 $ Також набираю групу в онлайн форматі. Розклад: 📅Вівторок та пʼятниця 🕙З 18:00 до 19:00 Якщо хочеш привести своє тіло в хорошу форму, тобі точно до мене🙌🏻 Для запису пишіть у особисті повідомлення @demasonya
-
Я б звернувся за допомогою до них, щоб Вам усе пояснили і сказали як правильно це писати
-
Рейтинг адекватності знаків: 1 місце — Терези 2 місце — Телець 3 місце — Скорпіон 4 місце — Рак 5 місце — Лев 6 місце — Близнюки 7 місце — Діва 8 місце — Стрілець 9 місце — Риби 10 місце — Овен 11 місце — Водолій 12 місце — Козеріг
-
Цирк
-
Дякую 🤩
-
@shevchenko_nasty Це перемога!
-
Про ті такси з тим листом
-
Дякую