Український Монреаль
-
Типу слідкувати за цим
-
Я була кухарем, і іноді давали заповняти у excel.doc щодо продукції, її кількості
-
Саме із людей з такими поглядами і позицією як у вас -ненависть до іншої нації і виліплено тих росіян які прийшли вбивати наших людей - маючи такі погляди , чим ви від них відрізняєтесь?
-
Там де вежа з годинником
-
Чи там де міст?
-
На колесі. ?
-
В старому порту
-
Привіт , де можна подивитись сьогодні салют???
-
Дякую дуже :)
-
Всім привіт. В мене таке питання: записались на мед екзам на суботу. Тепер мені телефонують і просять скинути фото паспортів і ворк пермітів на ел пошту бо начебто нас 5-ро і щоб в суботу процес пройшов швидше. Говорили анг. Якось підозріло що просять таку інфу. Апойтмент у цій клініці Clinical Medicine Industrial And Preventive Du Québec, 1665 Sainte-Catherine
-
🔑 Унікальні та персоналізовані жетони чекають на вас! Ви шукаєте оригінальний спосіб виділитися з натовпу чи незабутній подарунок для ваших близьких? Ми раді запропонувати Вам наші послуги з виробництва з індивідуальним гравіюванням. 🔎 Що ми пропонуємо: 1️⃣ У нас ви можете замовити жетони з будь-яким текстом, логотипом, ініціалами або зображенням, яке ви забажаєте. 2️⃣ Послуги лазерного гравіювання: Якщо у вас вже є предмети, які ви хотіли б прикрасити, ми пропонуємо послуги лазерного гравіювання. Будь то кухонне приладдя , сувеніри, прикраси або інші предмети, ми допоможемо надати їм унікальність і персональність. ✅Зверніться до нас вже сьогодні, щоб оформити замовлення або отримати додаткову інформацію. Instagram: instagram.com/se_le_ta_?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==
-
Просто коли ми робили то реально довше всього чекали на пеперворк. Десь півтори години доки і півгодини зам ікзем(огляд 5 хв, флюшка 10 і блад тест 15 бо були люди)
-
Так наберіть самі в клініку і перепитайте. Якщо вони і реально просять то ок(ви їх що так що так дасте)
-
Добрий день! Можливо хтось допоможе розібратися. В мене вже є картка медичного страхування. До мене приєдналася моя сімʼя (дружина і двоє дітей). Хотів їх зареєструвати, але оператор, який приймав виклик, сказав, що мені слід зробити це онлайн. Якщо хтось мав подібну ситуацію, розкажіть ваш досвід, будь ласка. Дякую!
-
Так, ось сюди
-
А ви точно дзвонили на лінію що зарезервована для українців?
-
А навіщо поштою відправляти якщо це все робиться онлайн за 10 хвилин і потім немає проблем з отриманням картки