Український Монреаль
-
Не можу відправити вам повідомлення
-
Всім привіт Цікавлюсь нейрографікою і якщо хтось теж цікавиться або хоче навчитись цій техніці, з радістю вам би розповіла про неї десь в кафе або в парку. Якщо хтось хоче завтра чи після завтра спробувати пишіть в приватні😉 Тільки для дівчат😅
-
Я просто не знаю як було раніше , в мене ще навіть курсів немає 😅, ще чекаю , вже зареєструвалась на новому порталі, бо минулу заявку сказали анулювати. Я ходжу на волонтерські, навіть після 2х годин щотижня, за 2 місяці вже можна на англофрансе спілкуватись трошки🤪, тому мабудь після 1,5 року такого інтенсиву маєш знати на хорошому рівні, але все ще від вчителя залежить 😔
-
І від часу, приділеному мові) за винятком тих щасливих людей, які швидко засвоюють іноземні мови, інші мають докладати зусиль, які вимірюються не тільки в силі, а й у часі) нам на францизасйоні одна викладачка так і казала - постійно самостійно займайтися французькою. Хоч щось слухати, хоч читати. Інакше буде навчання без кінця і результату.
-
Залежить і від вчителя) в мене на 3 рівні була така, що я моргнути боялась) 80% знань з францизасйона отримала на цьому рівні. Правда, я на другий прийшла зразу
-
Від вчителя- не зовсім вірно. На франсизасьйоні вчителі на кодному рівні змінюються. Не знаю чи у всіх школах так.