Український Монреаль
-
Добре
-
Все ок це узгоджено)
-
Вільна кімната для жінки, район Cremazie - Chabanel. Другий поверх, з балконом. 550 + електрика( 25+-) Кредитна історія не потрібна 514 501 9239 Тетяна.
-
Компанія Morris National Inc. Пропонує роботу українцям. Знання французької, англійської не обов'язкове. Пакування товарів, тощо. Адреса: 2235 Lapierre, Lasalle, Quebec, H8N 1B7. Контактна особа: Bogdan Dancewicz, Production Manager, [email protected], 514 368-100 #245.
-
Можливо у когось був подібний досвід. Працювала тиждень в дейкее, було сказано що контракт буде через три місяці. Джоб оферу на папері нема. Зрозуміла що робота не для мене. Як думаєте отримаю оплату за тиждень який працювала чи краще не надіятись?
-
В яку сторону?
-
На здибанці, по нашому звичаю буде декілька оголошень про наступні події. Дуже багато інформаційних заходів заплановано. Також буде інформація щодо працевлаштування в провінції. Одна з учасниць нашої спільноти нам перекаже про програми для українців від міністерства. До зустрічі.
-
Якщо ви про роботу. В кількох словах- приватний дейкее, вихователь виконує всю роботу за вихователя і няню: дивитись за дітьми, дати їсти, помити посуд і бачити дітей за спиною в цей час, вивести на прогулянку, привести, знову покормити і помити посуд, підмести, помити кімнату. Але це все нічого, я б змогла. Досвіду з дошкільнятами нема, вони б‘ються за іграшки і з інших причин: то чимось в шию іншому, то за вухо вкусить хтось когось. Батькам нічого такого казать не можна. Щось не так- «ты же воспитатель». Постійний стрес щоб ніхто нікого не пошкодив… Тож вирішила що чим раніше залишу тим краще
-
Привіт всім! В мене критична ситуація, прошу вашої допомоги-шукаю студію або кімнату в оренду. Мені 37 років, працюю художником в студії яка виготовляє мозайку. Срочно шукаю житло. Не курю, займаюсь спортом, люблю чистоту. Можливо хтось, щось знає, відгукніться, будь ласка 🙏🏻
-
Вітаю. Напишіть мені в особисті повідомлення. Дякую
-
Ви б хоч погуглили перед тим як питати... Це в Ласалі, а аєропорт в Дорвалі. www.morrisnational.com/