Український Монреаль
-
Ну в мене було онлайн про отримання на арімі
-
Напишіть їм на пошту. Вони швидко відповідають. Приїдете на автобусі в аеропорт, попросите робітників аеропорту покликати з закритої зони волонтерів.
-
Колись ти зрозумієш, що якщо хтось живе не так, як ти, якщо хтось щось отримує не так, як ти і тд То це не означає, що це неправильно і всі тупі, окрім тебе)
-
Ні не просять вже. Я відправляв все в електронці
-
Ти відправляв в електронні формі. Хтось відправляє по по пошті. Ось і різниця
-
Аріма і для фулу вже
-
Розказую як у мене 6 заявок було. 1) створюю запрос на францізасйон. 2) Приходить запрос на документи. 3) відправляю документи 4) Через місяць/2 приходить лист типу ми відкрили вашу справу ( не документи а саме справу) і типу інфа що ми вас додали у францізасйон. потім буквально через день приходить щось типу вас розподілено у таку то школу. Аріма поки тільки для парттайму. Для партайму теж оформлював, але поки одну заявку
-
Ну в мене моя заявка десь в тих числах. Відправляв все в електронці. Все збс - вже підтвердженно на середину серпня. Ти саме в арімі робив?
-
Робота повинна бути фултайм (не менше 35 годин на тиждень наче) + по НОКУ (список кваліфікаційних робот, підходить для 0,1,2, ноку наче. Те як ви зможете іі змішувати з францізасйоном фулл таймом чи ні - то чисто ваші справи. Я чесно, не бачу можливості змішувати Фулл тайм роботу і францізасйон фулл тайм. Сам ходжу тільки на парт тайм