Український Монреаль
-
Max поможи людині
-
шо, вона якась дурненька чи шо
-
Добрий ранок! Мій чоловік і я переїхали до Оттави, але апоінтмент на зміну водійського посвідченя лишився на 26 січня. Зараз будемо дзвонити та відміняти, можливо комусь потрібно? Можна спробувати просто ім’я змінити, не обіцяю що це спрацює, але нам так важко дався цей апоінтмент 😅 Якщо потрібно напишіть мені к приватні, буду дзвонити хвилин через 5
-
Я починала з абсолютного нуля, фул тайм, нічого дома додатково не вчила. Все ОК. Зразу шок, але потрохи втягуєшся. Вже не шарахаюсь, коли хтось заговорити французькою в церкві або в місті десь і елементарно підтримати розмову можу. Потроху розвиднюється.
-
Я почала навчання цього місяця. 4 дні по 4 години, з 17.30 до 22. Кожен рівень триває по різному, у мене 3 рівень - то трохи менше двох місяців. Всього 8 рівнів - от і рахуйте. Починати можна з нуля. Але викладачі говорять одразу французською. Англійська на уроках фактично заборонена.
-
☺️ Друзі, CSAI знову запрошує вас на танці! 💃🕺💃 Минулого разу був неймовірний майстер-клас, під час якого викладачі сімейної школа танцю “Prima Dance” надали неймовірно круті уроки для українських дівчат! ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Через великий попит, ми домовились збільшити групу, тому пропонуємо ще додаткові місця. 👉 Дівчата, хто був вже на уроці - реєструватися повторно не потрібно 😉 Тож, запрошуємо вас😉 ✏️Чекаємо вас у четвер, 26 січня, о 17.00-18.00 за адресою: 📍 260 Rue Elgar, Montréal, QC H3E 1C9 📎Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/ateliers-prima-danse-tickets-522932885337 Є питання? Пишіть коментарі, або на пошту [email protected] 🍀
-
знаходитись в Канаді з вп можна 3 роки без вп - півроку, як турист