Український Монреаль
-
Вказуйте ціну , дякую
-
Вкажіть деталі , дякую
-
Доброго дня. Віддам за 20-30$ новоприбулим українцям деякі меблі( ліжка, дивани, комод, письмовий стіл), посуд( стакани, тарілки), кавоварку, сушарку та пралку. Не нове! Фото скину в приват.
-
Знаходжуся в Каріньяні, тільки самовивіз
-
Яка ціна?
-
Про зп і налоги в Канаді www.instagram.com/reel/CuRhaONpqZV/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт всім В звязку з переїздом хочу віддати в хороші руки свою машину В чудовому технічному стані Infiniti ex35 2010 рік 302сили Пробіг 270 тис Рік в мому використанні Чудова машина Нещодавно замінив: Передні підшибники Задні тормоза диски і колодки Передні тормоза диски Ціна запитуйте в приват
-
6000
-
Як це не можете ?
-
Додайте в тіло посту
-
Я не можу вже відредагувати
-
Зверху ціна
-
Додайте ціну в опис, вас вже просили
-
А ви часом не в арімі реєструвалися?
-
Привіт всім В звязку з переїздом хочу віддати в хороші руки свою машину В чудовому технічному стані Infiniti ex35 2010 рік 302сили Пробіг 270 тис Рік в мому використанні Чудова машина Нещодавно замінив: Передні підшибники Задні тормоза диски і колодки Передні тормоза диски Комплект зимової резини в ціні Ціна 6000
-
Тут пробував авторизуватися
-
Ось таке повідомлення отримав
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, отримав повідомлення від курсів французької але не можу переглянути його на сайті, перехожу по ссилці і далі заходжу на цей сайт але в розділі повідомлення немає змін чи було у когось таке?
-
З ціною
-
Нема у вам опціі. Хіба тільки скопіювати текст і вставити його
29 Jan 2023, 07:13
131264/240034
17 minutes ago