Український Монреаль
-
В Оттаві
-
І може, і вже були 🌪, і деякі страховки вже змінили покриття шкоди через це. 🏚
-
Привіт всім, Компанія Westgroupe, в якій працюю майже рік, продовжує шукати колегу до нас в Аналітичний відділ на посаду Demand Planner. Вимоги: *fluent English *advanced Excel, good SQL *significant experience in purchasing and forecasting sales *detail-oriented Можуть взяти людину без канадського досвіду, з суттєвим українським досвідом в рітейлі або в суміжній сфері. Якщо підходете по всім 4-м пунктам, напишіть мені. Дякую. t.me/SunbeamOch
-
🔑 Унікальні та персоналізовані жетони чекають на вас! Ви шукаєте оригінальний спосіб виділитися з натовпу чи незабутній подарунок для ваших близьких? Ми раді запропонувати Вам наші послуги з виробництва з індивідуальним гравіюванням. 🔎 Що ми пропонуємо: 1️⃣ У нас ви можете замовити жетони з будь-яким текстом, логотипом, ініціалами або зображенням, яке ви забажаєте. 2️⃣ Послуги лазерного гравіювання: Якщо у вас вже є предмети, які ви хотіли б прикрасити, ми пропонуємо послуги лазерного гравіювання. Будь то кухонне приладдя , сувеніри, прикраси або інші предмети, ми допоможемо надати їм унікальність і персональність. ✅Зверніться до нас вже сьогодні, щоб оформити замовлення або отримати додаткову інформацію. Instagram: instagram.com/se_le_ta_?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==
-
Давайте я вам закину додаткові
-
Перевірте в гідреквебек аппці/на сайті
-
Спілкування в чаті українською. Перепишіть або видалю
-
Поки дуже базово. Англійську між b2 і c1. Чекаю чергу франсізасьону.
-
В мене також на VSL вдома немає світла, а в офісі є… краще б навпаки… )))