Український Монреаль
-
Робота в Монреалі манікюр 💅 !Ахтунг-Ахтунг ! Увага-Увага! В новий салон у центрі міста ( 1 вересня відкриття) шукаємо: найкрутіших майстрів манікюру 🙀 Очікування від кандидата: 1. Досвід роботи та бажання навчатися новому. 2. Основи англійської чи французької мови для комунікації з клієнтом. 3. Найщирішої посмішки на обличчі, котра зможе розтопити холодний сніг у Монреалі. Що ми пропонуємо: 1. Офіційне працевлаштування та допомога у імміграції та адаптації у Квебеці. 2. Хороша оплата вашої праці з класними додатками та бонусами за умови гарної співпраці. 3. Робота у самому серці міста з чудовою комунікацією та метро 100 метрів від салону. 4. Карʼєрний ріст та розвиток. 5. Можливість реалізуватись та рости. Якщо ти зацікавлена/ий не зволікай та надсилай повідомлення❤️ Ми чекаємо на тебе!
-
Читала сьогодні таку новину. Цей чоловік вкрав 15 млн. бюджетних коштів, а ворожка з адвокатом пообіцяли допомогти закрити кримінальну справу....походу не вийшло🤪
-
Доброго дня. У Монреалі є готель зі спец цінами для українців на 1 ніч ? Треба переночувати 1 ніч десь поряд з аеропортом, на випадок якщо не дадуть безкоштовний готель. На наступний день виліт в Калгарі. (В Альберті наприклад є спец.ціни в готелях, ціна 40 кд) Дякую.
-
Можливо хтось їде на днях в Оттаву або хотів би поїхати? Давайте організуємося разом🙂
-
Доброго дня. Може хтось знає . Працюю. Шеф відправляє всіх у вимушену відпустку на два тижні. Чи буде така відпустка оплачуватися. Хто знає?
-
Доброго дня, і в мене так само, типу «літні канікули». Не думаю що оплачується
-
І ніяких документів підписувати не треба? А якщо на моє місце за цей час візьмуть когось іншого? Чи так не може бути? Бо коли влаштувалася на роботу, то нічого не підписувала навіть своїх обов'язків. Просто перекидають гроші на картку і все
-
Ні, нічого, ніяких заяв. Наприклад якщо мені треба раніше піти чи взяти вихідний, я кажу про це безпосередньому керівнику і все, просто за ці години не платять. Але в нас абсолютно всі ідуть в цю відпустку і фабрика закрита буде, у вас не так?
-
Але про це повідомив лиш вчора , що з сьогоднішнього дня
-
Теж буде закрито у нас
-
А, у нас за 2 неділі оголосили. На ваше місце точно не візьмуть нікого. Такі відпустки це норма
-
А Ви підписували якісь документи коли пішли працювати
-
Ми шукали на kjj
-
Ні, заповнила тільки заяву (типу облікової нашої картки) і все. Чоловік також (ми в різних компаніях). Ні правил внутрішнього розпорядку, нічого