Український Монреаль
-
Я ьачив в тому що в мене - метро Сноудон
-
В якому саме ?
-
,,Мені в SAAQ сказали перекладати на французьку, і щоб затверджено було місцевим перекладачем
-
Хто знає, чи потрібно перекладати на франсе українські водійські права 1994 року (вказано на англійській мові лише прізвище і ім'я) для здачі теорії (практики), щоб отримати Квебекські права. Коли я купляв машину, то в saaq проблем не було, створили досє і все оформили.
-
У Провіго бачив
-
Усім привіт, Шукаємо квартиру/будинок на 3 дорослих+2 дітей з 20 липня На 2-3 тижня Можливо хтось здає на цей період, напишіть у ПП Дякую
-
привіт комʼюніті) хтось пробував самостійно відправити авто в україну? чи вийде вигідніше ніж скористатися послугами компаній?
-
Вітаю! Сусіди продають Дитяче автокрісло, Манеж, Новий матрац та Коляску за 200$, кому цікаво пишіть у особисті повідомлення! Стан дуже добрий, тільки на манежі є маленька дірочка
-
Знає хтось може десь є робота для дівчини ? Знання англ ( розуміє , но не говорить )
-
moneygram
-
Хтось шукае житло, а саме кімнату
-
Paysend, але там курс не самий файний
-
Ніхто часом не шукає суборендаторів на вересень, жовтень в районі метро (Namur)? Шукаю 3 1/2
-
Якщо не отримаєте ПР,то треба буде з собою вивозити потім
-
Я це і намагаюся зробити, питання як
-
Як дізнатися телефон українського кіоску в Монреалі
-
Залужний сказав, Зулужний зробив🚀🔥💪🇺🇦 кримський бридж 2.0 Ну шо рашистська підарота, welcome to Ukraine , через «сухопутний коридор»🤣🤣🤣
-
Був не уважний))
-
Усім привіт! Шукаю бажано двокімнатну квартиру на вересень для пари
-
Та щось не дуже видно поки що… мабуть доведеться чекати ранку
29 Jan 2023, 07:13
132310/236483
28 minutes ago