Український Монреаль
-
Розгляд справи у Квебеці 24-27 місяців, ось де жах
-
Але ще зважте на те, що разгляд заяви на ПР 18 місяців і це тільки федеральний рівень! А ще потрібно саму номінацію отримати!
-
Якщо не працювати то можна, але це дорого рік так сидіти, рахунки великі
-
Короче, все ясно. Мінімум 3 роки інтенсивного навчання+постійна практика і трошки зможеш балакати…
-
За переїзд мінус 100 балів я чув Манітоба знімає, якщо працював в іншій провінції
-
Не треба проходити ТО для авто кожні два роки
-
А ще страховка на авто! Тут де я, то від 300!
-
Пиво на АЗС, електронні сигарети зі фруктовими смаками, укрстори….
-
В Европу?
-
Я так і роблю, але серце залишилось у Монреалі)
-
Якщо ще нічого не тримає та переїжджати в англомовну
-
Агась, ми сиділи думали нам піари дадуть як біженцям, але ні, тільки тим в кого родичи є, тепер пакуємо валізки 😊
-
Я викладала англійську дорослим і дітям, і я не бачила нікого хто з нуля дійшов би до рівня В2 навіть із вільним часом і мотивацією. У спеціалізованих школах діти доходять до цього рівня у 8-му класі (тобто усі часи по граматиці пройшли і можуть розмовляти на будь-які теми), дорослі за 3-4 роки (хтось швидше, але це зазвичай люди у яких вже є базові знання). Для мене ці вимоги до французької просто кумедні. Треба розуміти, що можна завалити той екзамен і все одно лишитись і жити тут спокійно, якщо є робота можна подовжувати строк перебування поки не отримаєш ПР. Звичайно, якщо хочеться швидше, краще у іншу провінцію їхати.
-
Можна переєструвати
-
Співчуваю 🥲
-
Підкажіть будьласка, державна безкоштовна програма англійської розрахована всі 8 рівнів приблизно на 4,5 роки, а яким тоді чином приватні школи рекламують рівень за місяць і гарантують здачу айлтс? Вони вчать не мову, а імовірніше відповіді на екзамен?