Український Монреаль
-
Агась, ми сиділи думали нам піари дадуть як біженцям, але ні, тільки тим в кого родичи є, тепер пакуємо валізки 😊
-
Я викладала англійську дорослим і дітям, і я не бачила нікого хто з нуля дійшов би до рівня В2 навіть із вільним часом і мотивацією. У спеціалізованих школах діти доходять до цього рівня у 8-му класі (тобто усі часи по граматиці пройшли і можуть розмовляти на будь-які теми), дорослі за 3-4 роки (хтось швидше, але це зазвичай люди у яких вже є базові знання). Для мене ці вимоги до французької просто кумедні. Треба розуміти, що можна завалити той екзамен і все одно лишитись і жити тут спокійно, якщо є робота можна подовжувати строк перебування поки не отримаєш ПР. Звичайно, якщо хочеться швидше, краще у іншу провінцію їхати.
-
Можна переєструвати
-
Співчуваю 🥲
-
Підкажіть будьласка, державна безкоштовна програма англійської розрахована всі 8 рівнів приблизно на 4,5 роки, а яким тоді чином приватні школи рекламують рівень за місяць і гарантують здачу айлтс? Вони вчать не мову, а імовірніше відповіді на екзамен?
-
Згоден, манна небесна. 😉😇 шана Квебеку за таку можливість
-
Не треба співчувати. Я вважаю що вчити мову безкоштовно, щоб іще за це стипендію платили - це хороша справа і адекватна інвестиція. Світ нестабільний, інвестувати треба в себе у першу чергу. На ринку праці я буду коштувати дорожче, тому для мене це має сенс.
-
Хм… а як це ви плануєте його подовжити, якщо програма закривається 31.03.2024?
-
Якщо що, то океан ніфіга не теплий, один день сонця, тиждень дощів, вітер здуває на пляжі. Житло дороге
-
Щойно мене постригли і сина. Ми схожі на людей 😂. Дякуємо Tatiana
-
Галіфакс або Альберта, потрібен піар
-
Наскільки я знаю, то на загальних умовах ворк перміт видається: 1) Строком на 1 рік якщо роботодавець погодиться пройти всю процедуру. 2) Видається студентам неповної вищої освіти при закінченні закладу на строк, який вони вчилися. Якщо вчився рік, то на рік, два то на два і т.д. 3) Видається студентам, хто отримав повну вищу освіту строком на 3 роки після закінчення. Стаді перміт також дозволяє працювати вже фулл тайм
-
Не факт що продовжать, в мене крупна фірма, вакансія під нок і то вони не гарантують відкриття закритого ворк перміту, про відкритий навіть мови не іде
-
Ого, а чого вони не хочуть? Там же не потрібні гроші все безкоштовно
-
IELTS - це усний екзамен. Це набагато легше ніж інші тести, де багато граматики. Вони вчать розмовляти. Відповіді на екзамен там немає, там розповідь майже на вільну тему і вони змінюють питання постійно. Найважливіше там - словниковий запас, вимова і впевненість у собі. Граматичні помилки там ніхто дуже сильно засуджувати не буде.