Український Монреаль
-
Галіфакс або Альберта, потрібен піар
-
Наскільки я знаю, то на загальних умовах ворк перміт видається: 1) Строком на 1 рік якщо роботодавець погодиться пройти всю процедуру. 2) Видається студентам неповної вищої освіти при закінченні закладу на строк, який вони вчилися. Якщо вчився рік, то на рік, два то на два і т.д. 3) Видається студентам, хто отримав повну вищу освіту строком на 3 роки після закінчення. Стаді перміт також дозволяє працювати вже фулл тайм
-
Не факт що продовжать, в мене крупна фірма, вакансія під нок і то вони не гарантують відкриття закритого ворк перміту, про відкритий навіть мови не іде
-
Ого, а чого вони не хочуть? Там же не потрібні гроші все безкоштовно
-
IELTS - це усний екзамен. Це набагато легше ніж інші тести, де багато граматики. Вони вчать розмовляти. Відповіді на екзамен там немає, там розповідь майже на вільну тему і вони змінюють питання постійно. Найважливіше там - словниковий запас, вимова і впевненість у собі. Граматичні помилки там ніхто дуже сильно засуджувати не буде.
-
А де були до Монреалю?
-
Ви не узагальнюйте, кожен має свою ситуацію, багато з них мігрувало по певних програмах, участь в яких гарантувала ПР,то самозаспокоєння,що якось та буде,а буде так, як прописано в програмах і чуда не буде (
-
Щоб закрити вакансії з низькою зарплатою, відробили й додому...
-
Як варіант,а можливо шоб відсіяти, хто причепився до якоїсь програми, добре,а хто ні то ні.В Канаду завжди важко було мігрувати,моі знайомі оплатили навчання сину,а то було майже двадцять тисяч в рік, щоб він мав пр як студент , так що я думаю що якщо хтось не пройде по існуючих програмах,то як кажуть,,кінА не буде,,
-
Низьку в порівнянні канадських мірок, майже ніхто з місцевих не хотів ідти робити за 15-20 баксів, а тепер черга на вакансію прибиральниці