Український Монреаль
-
Знайдемо інші роботи і інші варіанти, вихід є завжди, зрештою русня тут живе по 8 років вилітаючи в Мексику на відпочинок раз на пів року;)
-
Ви не узагальнюйте, кожен має свою ситуацію, багато з них мігрувало по певних програмах, участь в яких гарантувала ПР,то самозаспокоєння,що якось та буде,а буде так, як прописано в програмах і чуда не буде (
-
В мене маленький стартап ы сказали що можуть продовжити. Головне раніще іх попередити зоб був час підготувати.
-
Щоб закрити вакансії з низькою зарплатою, відробили й додому...
-
Ну дивіться, навіщось вклали гроші щоб нас сюди запросити, допомогти, набрали персонал щоб мільйон віз видати, готелі, багато щє чого, тож ми тут потрібні.
-
Пройшла 3 рівня , ще один в вересні . Достатньо 4 курса пройти для подачі на програму. Французську ще і вдома вчу
-
А скільки може коштувати страхування житла 5 1/2 хоча б приблизно?
-
Бідноту відправлять додому, а тих хто при баблі залишаться
-
Як варіант,а можливо шоб відсіяти, хто причепився до якоїсь програми, добре,а хто ні то ні.В Канаду завжди важко було мігрувати,моі знайомі оплатили навчання сину,а то було майже двадцять тисяч в рік, щоб він мав пр як студент , так що я думаю що якщо хтось не пройде по існуючих програмах,то як кажуть,,кінА не буде,,
-
Низьку в порівнянні канадських мірок, майже ніхто з місцевих не хотів ідти робити за 15-20 баксів, а тепер черга на вакансію прибиральниці
-
Про низьку зарплату, то Ви з якою з попередніх порівняли?
-
Ви здавали екзамен?
-
Інша усі 4
-
Якщо ви знаєте три тисячі слів ви вільно спілкуєтесь
-
Одна програма просить тільки усну частину
-
По якій програмі? Питання не відпало
-
Цьогг не достатньо )
-
Щоб здати екзамен
-
Пек так. А рсвп ні
-
Протягом року в день десять слів,це зрозуміло при розумінні основ лесики граматики
29 Jan 2023, 07:13
132819/239025
2 minutes ago