Український Монреаль
-
Чим більше струмочків, тим скоріше прорве греблю
-
До 2016 не підлягає кредитування. Але є нюанс вам усі дилерів скажуть так ми дамо кредитування приходьте "тратите свій час на вітер" бо кредитування не дадуть 1. Якщо у вас немає прав квебекський. 2. Уявімо вартість авто 16000 + 1000 страховка + 1000 реєстрація. А той хто вже рік тут залишається 2 роки. Тобто в рік маєте виплатити 9000 і без відсотку.
-
Дівчата, нагадую що сьогодні друга практика йоги! 🧘♀️🧘♀️🧘♀️ Не забудьте взяти із собою килимок ☝️ Участь тільки за попередньою реєстрацією! Бажаєте приєднатися до заходів? Слідкуйте за новинами у каналі та на нашому сайті centrecsai.org/activites/ Є питання? Звертайтеся [email protected] 🍀
-
Вітаю! Мене звати Юлія! Я майстер бровіст та майстер перманентного макіяжу! Брови роблю з 2017 року! Срібний призер чемпіонату Beauty Cup of Ukrainian East з моделювання та фарбування брів! Запрошую всіх бажаючих на фарбування, моделювання та ламінування брів! Ціна: 🔥корекція - 30 $ 🔥корекція та фарбування - 50$ 🔥ламінування - 40 $ 🔥ламінування + корекція + фарбування-70 $ 🔥перманентний макіяж -250$ 🔥коррекція перманентного макіяжу - 150$ 🎁 на честь знайомства у мене для вас є подарунок 🎁 instagram.com/juli_key_art?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Монреаль
-
Юлия реклама платна
-
У Тернопільській області викладач коледжу культури отримав рік умовно за крадіжку електросамокату
-
Звільняється квартира з 1 серпня . 4,1/2. Ціна 1535. Адреса Av. Somerled 6311.
-
Трохи перерозподіл медалей зробив би, але в цілому так і є! І Терези щось загубилися, авторові догана
-
Хто частіше розбиває серце: 1 місце — Телець 2 місце — Водолій 3 місце — Близнюки 4 місце — Рак 5 місце — Стрілець 6 місце — Лев 7 місце — Скорпіон 8 місце — Діва 9 місце — Терези 10 місце — Риби 11 місце — Овен 12 місце — Козеріг