Український Монреаль
-
Вітаю! Мене звати Юлія! Я майстер бровіст та майстер перманентного макіяжу! Брови роблю з 2017 року! Срібний призер чемпіонату Beauty Cup of Ukrainian East з моделювання та фарбування брів! Запрошую всіх бажаючих на фарбування, моделювання та ламінування брів! Ціна: 🔥корекція - 30 $ 🔥корекція та фарбування - 50$ 🔥ламінування - 40 $ 🔥ламінування + корекція + фарбування-70 $ 🔥перманентний макіяж -250$ 🔥коррекція перманентного макіяжу - 150$ 🎁 на честь знайомства у мене для вас є подарунок 🎁 instagram.com/juli_key_art?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Монреаль
-
Юлия реклама платна
-
У Тернопільській області викладач коледжу культури отримав рік умовно за крадіжку електросамокату
-
Звільняється квартира з 1 серпня . 4,1/2. Ціна 1535. Адреса Av. Somerled 6311.
-
Трохи перерозподіл медалей зробив би, але в цілому так і є! І Терези щось загубилися, авторові догана
-
Хто частіше розбиває серце: 1 місце — Телець 2 місце — Водолій 3 місце — Близнюки 4 місце — Рак 5 місце — Стрілець 6 місце — Лев 7 місце — Скорпіон 8 місце — Діва 9 місце — Терези 10 місце — Риби 11 місце — Овен 12 місце — Козеріг
-
У нас новина! Є футболки в наявності.
-
www.linkedin.com/groups/14284409
-
♈️Овен: Не виключені поцілунки з бегемотами та ескапади з бухгалтерами. Зірки радять вам взяти участь у турнірі з обжерливості. Відмінне заняття - метатися по дому як кінь. Для збільшення кількості розуму просто кладіть у рот шматки сала. Нападайте, кусайте перехожих! ♉️Телець: Рекомендується поводитися як собака, яка чекає на подарунки. Можна використовувати своє тіло як генератор дегенеративних ідей. Не виключено посилення ненависті, втрати розуму та бажання гризти диван. Хай живе джихад! ♊️Близнюки: Цей день підходить для того, щоб нагадувати в черевики сусідам. Рекомендується жити на дні. Вас можуть звинуватити в тому, що ви маленький соляний кінь. У другій половині дня ви можете знайти себе одягненим в одяг, схожий на одяг Гітлера. ♋️Рак: Гороскоп радить вам не привертати увагу санітарів. Потрібно поводитися начебто ви - маленька, жирна черепаха. Можливі поїздки верхи на одноріжках. Ваша мета – втекти з дому та здобути свободу. Увечері спробуйте змінити своє ім'я на Михайла Боярського ♌️Лев: День ідеальний для обдирання шпалер та галюцинацій. Поводьтеся як мудрий мудрець з великими очима. Астрологи радять вам придбати жуків та випустити їх на роботі. Вечір хороший тим, що ви можете раптово стати кимось на зразок Сатани. ♍️Діва: Не виключено, що вам доведеться відрощувати собі довгі вуха для рівноваги. Намагайтеся ходити на руках, грати на гармошці та пускати слини. Радимо вам мати під рукою лопату. Є можливість почати працювати вчителем музики. Ваше завдання – зруйнувати цей світ зсередини