Український Монреаль
-
Доброго дня ! скажіть будь ласка де здають екзамени з англійської та англійської мови на пр?
-
Я бажаю.
-
Доброго дня, хто проживає на Вердані і хоче зібратись зіграти волейбол сьогодні ввечері???
-
Я была уже на Ниагаре, Теперь хочу на Монморанси в Квебек-сити. Если у кого-то есть предложение, я с удовольствием!
-
Офицер сказал что уже не выдают У них все галочки поставлены
-
їм відмовили чи вони не попросили а їм, відповідно, і не надали ворк перміт?
-
дуже дивно, можливо вони коли заповнювали анкету не натискали галочку про роботу
-
їх по логіці мають перестати видавати після 31.03.2024, і то під питанням
-
Дело в том что знакомым не дали Поэтому я не зря спрашиваю
-
неправда
-
Кто летел после 15.07 в Канаду Это правда что не выдают что уже Ворк пермит после закрытия программы ?
-
В чаті спілкування українською, в наступний раз бан
-
تبللت الزل
-
www.emsb.qc.ca/ www.cssdm.gouv.qc.ca/ Якщо у вас вже є адреса проживання, можете записатись в скулборд
-
Планування вагітності в іншій країні може викликати запитання 🤰👨👩👧👦👶 Ми пропонуємо інформаційну сесію, щоб відповісти на ваші запитання про вагітність у Квебеку 🙋🏻♀️🙋🏽🙋🏻♂️ Від вагітності до безпосереднього післяпологового періоду наш спікер розповість про послуги підтримки вагітних жінок, а також про процес і процедури запису в дитячий садок 👩🏻💻🧑💻👨🏼💻 ‼️Увага! Вебінар французькою мовою для усіх клієнтів CSAI 👫🧑🤝🧑👭 🚀Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-des-services-de-soutien-pour-les-femmes-enceintes-au-quebec-657926906087 Є питання? Звертайтеся kristina@centrecsai.org 🍀
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка по штрафу пдр - скільки днів дається на оплату ?
-
Дякую
-
В тікеті написано зазвичай
-
30 днів
-
Онтаріо дороге та одне з складних для піару після квебеку от атлантичні провінції - як варіант...
29 Jan 2023, 07:13
133645/238682
about 2 hours ago