Український Монреаль
-
Я після можливості читачам редагувати вікіпедію став на неї ссилатись набагато менше) Цей фестиваль називається Mosaïcultures Internationales і в основному проходив кожного року в Оттаві ( точніше Гатіно) . Зараз пишуть шо вроді як він буде в Квебеці (місто) , але в Монреалі за моєї каденції тут його не було ще. Upd. Вже був походу в Квебеці. Бляха в мене літо ше не почалось толком 🥲
-
twitter.com/mtlukrainians/status/1682480774895861762?s=46&t=5pQlmBruFIpsFgHYXEgrQQ www.threads.net/t/Cu-NrfTR1U9/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== www.instagram.com/p/Cu-N8qiRu8I/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02cUAG6FVqsNpVCnF83DNwXuxVbkqXLsn98QqUDjYZUoEsGxMcL37KKRXCsaPHpTCJl&id=100089960390651&mibextid=qC1gEa
-
Привіт, скоро маю здавати практику по водінню, хочу взяти пару уроків з інструктором. Хтось ще брав, можете порекомендувати інструктора ?
-
Всім Привіт! Шукаю майстра, котрий зможе зробити стенд в приміщенні та стінку з гіпсокартону. Пишіть в Дірект, оплата кеш
-
Та ще різне для дому Доларама. Вибір невеликий))
-
Все залежить від віку машини та самої страховки (одностороння чи двостороння, скількі км у рік, як буде використовуватися і т.д.). Можу порекомендувати розрахувати приблизну вартість на сайті страхової, потім вам подзвонить брокер і ви будете з ним вже домовлятися. Якщо вирішите оформити, то підготуйте завчасно дані вашого void cheque. Наприклад я оформлював в Intact, але ви можете знайти й інші.
-
С телефона пробував, треба буде с ноута зайти
-
Шось рамкю вже онлайн не роблять? Дивлюсь сайт не пропускає на подачу заявки
-
Робота в Монреалі манікюр 💅 !Ахтунг-Ахтунг ! Увага-Увага! В новий салон у центрі міста ( 1 вересня відкриття) шукаємо: найкрутіших майстрів манікюру 🙀 Очікування від кандидата: 1. Досвід роботи та бажання навчатися новому. 2. Основи англійської чи французької мови для комунікації з клієнтом. 3. Найщирішої посмішки на обличчі, котра зможе розтопити холодний сніг у Монреалі. Що ми пропонуємо: 1. Офіційне працевлаштування та допомога у імміграції та адаптації у Квебеці. 2. Хороша оплата вашої праці з класними додатками та бонусами за умови гарної співпраці. 3. Робота у самому серці міста з чудовою комунікацією та метро 100 метрів від салону. 4. Карʼєрний ріст та розвиток. 5. Можливість реалізуватись та рости. Якщо ти зацікавлена/ий не зволікай та надсилай повідомлення❤️ Ми чекаємо на тебе!