Український Монреаль
-
Всюди волонтери збирають
-
Всім привіт! Сьогодні спілкувався з другом із ЗСУ, зараз на херсонському напрямі. Говорить дуже потрібні дрони типу Mavic 3 pro для розвідки. Як думаєте, чи зможемо групою зібрати чи не морочитися?
-
Де можна помити авто,може хтось працює в цій сфері?
-
Та там і Притула новий збір ж організував
-
В мене питання. Мавік мавіком але тепер терміново потрібно збирати на камікадзе дрони…так кажуть з передової
-
Порадьте їм звернутись до офіційних волонтерів. Це буде і швидше і легше
-
Я пишу про конкретну людину і її потреби. Якщо хтось може на себе взяти збір коштів та покупку дрона - я буду тільки вдячний. Від мене - надам контакти куди відправити в Україну. Щодо дронів камікадзе - наврядче пересічним громадянам це доступно щоб купити. Ще просили про рації моторола, але я вже не памʼятаю яка саме модель. Вони її перепрошивають та використовують на передку.
-
@voyageur_errant ви можете на себе взяти фінансову сторону цього питання? Я Вас зʼєднаю з людиною в Україні і Ви самі будете впевнені що це не дурка якась.
-
Чомусь лав ауто експрєс всі різні
-
Звертались. Результату 0
-
А вже від волонтерів поширити збір
-
На який вік поводяться знаки: Овен: 5 років Телець: 1 рік Близнюки: 20 років Рак: 30 років Лев: 21 років Діва: 55 роки Терези: 22 роки Скорпіон: 19 років Стрілець: 6 років Козеріг: 60 років Водолій: 20 років Риби: 12 років
-
Доброго дня громада,таке питання, треба попасти з України в аеропорт, тобто треба перевізника, якого рейс пролягає саме до аеропорту,не до автовокзалу,бо буде іхати дитина перший раз і я боюся що не дасть ради ,ще різні таксисти попадаються, краіна не принципово, може хтось має контакти?)
-
Буду шукати, просто є такі що пишуть одно,а по факту інше)