Український Монреаль
-
То лисиця 😂
-
Друзі, Добрий день. Хто знає, де в Монреалі можна купити плівку на фотоапарат і де її можуть проявити?
-
Доброго дня! Нам потрібно житло на пару тижнів. 3 дорослих + 2 дитини. За гроші) Можливо хтось знає хто може допомогти? Дякую 🙃
-
Наше законодавство тут не впливає на власні правила Канади
-
Згідно нашого законодавства (Цивільний кодекс) дитина з 16 років може самостійно перетинати кордон, без дозволу батьків.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html В принципі це загуглити зайняло рівно 30 секунд, щоб знайти інфу з оф.сайту. Я це повідомлення довше пишу))
-
Доброго дня! Отримали кредитку від RBC, не можу зрозуміти що ото за букви Annual Fee: $0 Second Card: $0 Purchase Rate: 20.99% Cash Advance Rate: 22.99%* Що то все означає? 21% ставка за кредитом якщо прострочений? а 23% що?
-
Не впевнена, що все вірно зрозуміла, але наче таки можна при наявності власного паспорту та дозволу від батьків
-
Хто поділиться контактами хорошого інструктора з водіння а Монреалі для здачі практики? Не можу знайти в пошуку. Дякую
-
+15142669450 Ілья
-
Доброго вечора. Порадьте будь ласка який спосіб краще обрати для оплати замовлення онлайн в інстаграм. На разі є тільки дебіт, іншу не видали. Усі ці PayPal і т.д. нове для мене 🙈 Що швидше та надійніше?
-
Щорічна вартість - 0 Друга картка- 0 Інтерес на покупки - 20.99% (раджу повністю оплачувати рахунок кожен місяць) Інтерес на зняття готівки з банкоматів - 22.99% (не раджу взагалі робити, тільки у випадку надзвичайної ситуації)
-
PayPal- швидко і надійно, якщо продавець у Канаді - можна інтерак, але тоді немає можливості повернути гроші, якщо надурять
-
Paypal дуже зручно буде Там може буду і украінська картка також. Коли отримаєте кредитну буде легче, але вчиться користуватись такими речами.
-
Тю, навіщо розділяти... Ніде не бачу до якого числа треба закривати кредит. Як воно працює, те що витратив в поточному місяці треба погасити до кінці місяця, чи як в Україні, 55-60 днів, до кінця наступного?
-
ну хоч не 35% як в Україні, ги
-
+- кілька днів, залежно від дати виписки
-
21 день? тю...
-
Якщо платити кредиткою онлайн/в магазинах/ресторанах, віза/мастеркард отримають певний відсоток від покупки, якщо просто знімати гроші - не отримають, тому вони перекладають цей платіж на Вас. Коли приходить виписка (statement), там буде вказана дата і розмір мінімального платежу. Зазвичай перші 21 днів - немає інтересу (читайте умови кредитки). Інтерес також не нараховується, якщо Ви оплачуєте місячний рахунок повністю.
-
Доброго вечора, шукаю стіл, сен-лоран
29 Jan 2023, 07:13
133868/239490
about an hour ago