Український Монреаль
-
Коротше, вам в руки передадуть
-
Або іншої пошти
-
Кур‘єр post Canada доставить вам особисто
-
Краще дізнавайтесь це в новій пошті, міст відправляв, то курьєром додому юпс доставляє
-
Тиждень два
-
Це про ліваків? Згоден. Вони собі постійно шукають то мао, то якогось сифілітика, щоб вів їх до "світлого майбутнього".
-
підкажіть З України надіслано посилку через нову пошту Куди приходить посилка на пошту за місцем чи додому Хто стикався?
-
Так
-
З свого акаунта?
-
Так. З онлайн сайта найзручніше
-
Це можна з канадської карти?
-
Логіка рабів, їм кріпатство поверни вони аплодувати будуть
-
Відправте через свіфт
-
То можна не боятися за гроші?
-
Ну да
-
Я користуюсь вайз, отримую туди гроші, розраховуюсь в магазинах та онлайн, також переводила на європейські банки. От тільки курс гривні там дуже низький, на жаль
-
Ну тут нема гарантії, що його в принципі дадуть. Зараз, наскільки мені відомо, готель забитий повністю. Чи будуть місця вільні на момент вашого приїзду, ніхто точно не скаже
-
Чесно кажучи на місяць точно не бачив щоб хтось писав що там жив/живе. Найчастіше на тиждень пишуть, інколи на два, а які критерії хз)
-
Здається тиждень максимум, хоча можливо і два. Але він надається без 100% гарантії) тобто тут Вам ніхто не скаже мовляв летіть і Вас 100% поселять в готель і не треба мати запасних варіантів. Треба.
-
Я не зовсім розумію про яку ми країну говоримо. Канада якраз виграла б можливості експортувати нафту. До речі, ярий противник монархії - Квебек, якраз має найвищі податки, і якраз дуже любить купувати саудівську та раніше російську нафту, замість канадської. Краще вже скинутись трохи на монарха, ніж на придуркуватих масків, цукурбергів і т.д. Он вони всі зараз як Росію люблять...
29 Jan 2023, 07:13
13391/236339
about an hour ago