Український Монреаль
-
Хз. В мене є віра що у них однакові правила життя усюди
-
То ще напевно від самого міста залежить
-
Це 2015-16 рік, м. Дніпро
-
А ну ще момент, то цей таксисти боялися іздити до нас )
-
А так в цілому. Ми коли жили там, то жили неподалік від циганського барону. Окрім гучних весіль мені нема на що скаржитися, увесь кримінал вони промишляли десь біля вокзалів і на ринках в основному.
-
І по 3-5 днів
-
Єдине що циганські весілля то жах. Спати не дають
-
ось справа в тому що вони у себе на районі нічого поганого не роблять
-
Щось вас заносить добряче, мені цілком нормально живеться при моїй монархії, ви тут приїхали нещодавно і виписуєте. Одним махом всіх громадян Канади вирішили образити? Є безліч країн без монархії - можете туди.
-
Українці приїхали які в Монреаль зараз також «складна» група, і вони йдуть на фізичноввжкі, не дуже високооплатні роботи, а не створюють банди)
-
Прийнмані я не вважаю що в цьому винні білі французи)
-
У переважній більшості у циган це просто спосіб життя, на жаль, який передається поколіннями. А на рахунок першого, це вірно, але це не суперечить тому що я написав)
-
злочини скоюються не у білих або кольорових а в соціально схильних депресивних групах якщо "цигане" живуть в нізах, то й злочини будуть частіше ніж у "білих" які живуть зверху
-
І як?)
-
Я не кажу що це правильно, але я не чув про банди білих французів в Парижі)
-
Я колись жив серед циганського району)
-
Є об’єктивні обставини такого відношення. Наприклад, відсоток злочинів серед кольорових в рази, якщо не в десяткі разів вищі ніж серед білого населення Франції, це статистичні дані. Наше ставлення до циган так само обумовлене тим що серед низ відсоток крадіїв в 10 разів більше ніж серед українців.
-
Кончені родичі
-
В мене двоюрідна тітка расистка Коли вийшла заміж за араба вона мене усюди заблокувала і мамі сказала що я тепер не її сім’я
-
Підкину трохи на вентилятор. Я зустрічала набагато більше расизму серед українців ніж серед французів
29 Jan 2023, 07:13
13435/238147
2 minutes ago