Український Монреаль
-
А як вони це пояснюють? Якщо це був final sale, то так, навряд чи вийде щось зробити. Вони попереджують про те, що це самий останній розпродаж і повернути речі не можна. Якщо це її кейс, то се ля ві:(
-
www.revenuquebec.ca/en/contact-us/filing-a-complaint-bureau-de-la-protection-des-droits-de-la-clientele/
-
Доречі передивіться інвойс/чек на питання написів в стилі файнал сейл
-
Навіть вибачень не було. Ну, гаразд
-
Дякую!
-
Дякую за пораду, передивлюсь
-
Підкажіть, де хто шукав меблі та техніку для дому? Де тут квартали багаті щоб на тротуарах підібрати?)) Треба житло облаштувати, немає в хаті нічого, ні стиралки ні духовки з плитою.
-
в Little Italy часто бачу велику і маленьку техніку я не думаю, що прям «багаті» райони потрібні для цього
-
Вітаю. Хто може підказати, як що я не міняв свої права, пройшли 10 місяців, і я вирішив зайнятися цім питанням, то мені треба таку ж саму процедуру продходити як і усім, чі вже втрачений час, і треба ходити у місцеву автошколу?
-
Скоро кінець місяця, то меблі і техніку можна зловити всюди
-
Merci.
-
Головне не іздити
-
Можете просто поміняти
-
Друзі, відкрита реєстрація на йогу 2.08 🧘♀️🧘🧘♂️ 🚀 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-ours-de-yoga-a-csai-636578682977 📍Адреса студії CSAI: 5685 Rue Laurendeau Montréal, H4E 3X8 🧘♀️Візьміть із собою килимок для йоги або якусь невеличку ковдру. 🧘♂️Кількість місць обмежена 🧘Заняття безкоштовні Є питання? Звертайтеся kristina@centrecsai.org 🍀
-
Нагадуємо усім, хто зареєструвався, що завтра о 19.00 чергова практика йоги! 🧘♀️🧘♀️🧘♀️ Бажаєте приєднатися до заходів? Слідкуйте за новинами у каналі та на нашому сайті centrecsai.org/activites/ Є питання? Звертайтеся kristina@centrecsai.org 🍀
-
Де ловити ?
-
Вказала, шо всюди. Незалежно від районів , бо в кінці кожного місяця люди з’їжджають з квартир
-
Так
-
Добрий день , це з ночовкою в торонто .
-
а що стандартна дебетова картка РБС виявляється без CVV, а щоб мати карти з CVV треба картку за 16.5 у місяць, або кредитну? а по кредитній ліміт 2к і квартиру на єйрбнб не знімеш, ги.
29 Jan 2023, 07:13
134519/237832
about an hour ago