Український Монреаль
-
ви то приіхати зможете, але по факту - ви повинні будете покинути канаду на дату позначену в Ворк перміті
-
важке питання
-
Доброго дня, буду проводити відпустку у Монреалі. Підкажіть якісь класні фенсі ресторани, куди можна було б сходити, а також вінтажні крамнички. Дякую 🙃
-
І думаємо, чи зможем потім приїхати, ближче до закінчення перміту То видали лише на два роки через паспорт (
-
Намагаюсь скласти мапу того, що хочу відвідати, тому будь-які дійсно гарні місця будуть у списку 😋 Питаю тут, бо всі туристичні місця я вже проресьорчила. Якщо є якісь local hidden gems (маю на увазі, не тільки ресторани), то буду рада почути поради.
-
Тут дуже багато ресторанів:) Наприклад, є damas - це сирійська кухня. Є perché, якщо хочете гарну терасу. Також колега розповідала, що буквально вчора відкрили ресторан у найвищій будівлі міста, les enfants terribles. Коротше, вибір дуже багатий і дуже залежить від того, що саме ви шукаєте
-
Osteria mkt - якщо подобаються устриці (але там все дуже смачно) + заклад гарний
-
Дякую! Будем тоді слідкувати за новинами
-
А як це зробити? Вже нові заявки не приймають по куает
-
Доброго дня ❤️ Порадьте юриста з цивільних справ
-
Натрапила на відео Можливо комусь знадобиться
-
хто знає номер Української каси дежардин
-
ПОЯСНЮ)) Мій знайомий шукає собі роботу. ВІн Пайтон девелопер. В нього нема вакансій)
-
Це заявки на візу не приймають) Ви можете зробити новий паспорт, податися ворк перміт до 3 років щоб був та потім на основі ворк перміту зробити візу. Наче такий алгоритм)
-
В гуглі дивилися?
-
Гугл працює ще наче)
-
Спробуйте загуглити)
-
Я працюю для українців, це моя робота. І маю багато клієнтів, які не завжди розуміють, як і що працює, тому я тут саме для цього. Щоб допомогти!
-
Видаліть поки не пізно)
-
Ох це ви зря призналися)
29 Jan 2023, 07:13
134710/236438
44 minutes ago