Український Монреаль
-
але я ще не розбиралася що робити
-
мені таке саме прийшло
-
Добрий день , підскажіть тур агентство де хороші ціни .
-
Хтось заправляєтся на Esso з карткою PC Optimum? Який алгоритм дій? Другий раз не можу в'їхати
-
тоді це щось обовʼязкове
-
В мене в жовтні чи в листопаді остання виплата повинна бути
-
але хз
-
і по ідеї я повинна її отримати в кінці липня чи на початку серпня
-
я подумала що це приходить тоді коли я отримую свою останню виплату (6ту)
-
Але на сайті онлайн форма відключена через технічну проблему, незабаром він буде доступний( так написано за цим лінком, а коли це буде не відомо) Ще один момент що лист датується 1 серпням... Не зрозуміло...
-
No. téléphone pc optimum чи якось так
-
# телефону, сума, тип бензину, заправка. Можна також всередині заплатити
-
Почитав, наче все ок, тіки контактів пані Сніжани не маю щє
-
Друзі, відкрита реєстрація на йогу 2.08 🧘♀️🧘🧘♂️ 🚀 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-ours-de-yoga-a-csai-636578682977 📍Адреса студії CSAI: 5685 Rue Laurendeau Montréal, H4E 3X8 🧘♀️Візьміть із собою килимок для йоги або якусь невеличку ковдру. 🧘♂️Кількість місць обмежена 🧘Заняття безкоштовні Є питання? Звертайтеся kristina@centrecsai.org 🍀
-
Всім Привіт! Запрошуємо на курси манікюру, педикюру та нарощення нігтів у місті Монреаль. Викладач: 10 років досвіду роботи та 4 роки досвіду навчання. Навчання: українською або англійською/французькою мовою. Усі матеріали включені в ціну! Після завершення навчання запевняємо роботу у нашому салоні. За деталями звертайтеся у приватні повідомлення.
-
Вітаб. Скажіть десь можливо купити пластмасові кришки на банки? Звичайні, на двушку, троьшку)
-
Доброго вечора, це нормально коли власник квартири питає SIN номер?
-
У нас дату закінчення воркперміту питав. Сін нє, нащо він їм
-
Вітаю всіх. Питання про житло. Шукаємо квартиру для жінки 53 років з маленькою собачкою 8кіло. Можно кімнату.Бажано район Розмонт,Сан Леонард,Анджу, Монреаль Норд. Будь ласка ,якщо Ви знаєте варіанти напишіть будь ласка. Або в телеграм або за номером 5145533903. Всім дякую.
-
Я гадаю не нормально
29 Jan 2023, 07:13
134780/236417
about an hour ago