Український Монреаль
-
Хворий блін
-
Бреше людина у котрої купа родичів Ага
-
Оце не знаю Але притісняють добре
-
Бреше, якщо бабки є на колір шкіри не дивляться, а якщо зверху доки не то йому й парламент продадуть
-
День вже добрий 🥰
-
У чоловіка випала картка в метро, я його покликала Він взяв картку і дав цукерок мятних
-
І чому африканцю бізнесмену продадуть, а африканцю що накопичив ні?
-
Ну не може же бути через те що мовляв покупець африканського походження, я просто собі навіть уявити такого не можу)
-
У них є свої районі Вони в обличчя так кажуть
-
За годину пішки 10 районом жодного білого не бачив, ото расизм від Макрона такий 😂😂😂😂
-
Під яким мотивом?
-
Держава не дасть
-
Моі відгуки про французів такі. Вони як і більщість європейців дуже консервативні і наврядчи імігрант там стане коли небудь своім. Не любов до арабів у франціі обумовлюється тим, що вони (араби) там дуже знахабніли, доречі як і в брюселлі, і дуже багато криміналу (це вже зі статистики з жандармеріі знаю) саме арабськими виходцями робляться.
-
Чесно я просто не дуже розумію, от є в мене квартира в центрі Парижу, хочу продати, є темношкірий покупець, хто мені не дає йому продати квартиру? Мені то яка різниця кому)
-
Але так,меня здається,тут їм краще,ніж у толерантній Європі...
-
Брехня, купи через білого посередника або приплати зверху тобі що завгодно продадуть
-
Ваш же араб))) трошки інше
-
Приємно))
-
О, так ми однієї крові 🥰
-
Так,багато франкомовних африканців,але всеодно мені було дуже дивно це спостерігати. Мій чоловік (франкомовний африканець) після прогулянки деякими місцями Парижу сказав-та тут як в Сенегалі. Та завжди казав,шо нехєр в ту Францію їхать для життя. Тільки як подорож
29 Jan 2023, 07:13
13498/238281
7 minutes ago