Український Монреаль
-
З березня 🤣🤣🤣, вже другу заявку місяць скоро як чекаю
-
Скільки чекають Ramq зазвичай? Подали заяву, отримали номер заяви і нічого, місяць пройшов.
-
Та і місця нема
-
Одну людину завжди можуть додати.😉
-
Типу я вже на пенсію йду. Мені ці всі вибрикони твоі не потрібні
-
Бо я просився у промісі. Мені сказали ні не можемо.
-
Звісно)
-
Тільки якщо вони вам їх самі призначили)) типу не було місця на фул. А якщо ви самі записуєтесь на дистанційне- то ні, не оплачується.
-
І є місця на рівнях
-
Якщо у викладача є бажання вам щось запропонувати
-
Можна. Але треба просити щоб у вас прийняли додаткові екзамени. Зазвичай, це дуже рідко. Бо ваш рівень мови оцінюється при вступі. І якщо професор бачить що або рівень оцінили невірно, або ви набагато більше знаєте - то він сам запропонує. А так, всі ідуть в своїх групах зазвичай.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, може хто знає Як зробити щоб провінційна допомога приходила на карту, а не чеком ?
-
Вже замінили
-
Тупо не пощастило з викладачем(
-
Хер там((
-
Питання не в тему ,але раптом хтось володіє інформацією. Можливо хтось із групи працював в Сільпо піцейолой і знає рецепт їхньої неперевершеної карбонари ?🥹 А то тут нема гідного конкурента по смаку
-
Доброго дня! В зв'язку з переїздом передам контракт на квартиру 3.5 ! 2845 Place de Darlington Квартира охайна, з меблями, посудом, всі умови комфортні для проживання! Біля будинку є дитячий майданчик! Контракт до 30.06.2024 Ціна 1250, в цю суму все включено. Детальна інформація за тел. +14387796890
-
обираєте дірект депозіт, так само з employment insurance та зарплатою
-
В перші 3-4 місяці дзвонив їм 3 рази- безрезультатно, недочекався... Тепер маю вже від роботи поліс.
-
Так, отримуємо. Реєструвалась через AIEM .
29 Jan 2023, 07:13
135003/236406
about 2 hours ago