Український Монреаль
-
Доброго дня! В зв'язку з переїздом передам контракт на квартиру 3.5 ! 2845 Place de Darlington Квартира охайна, з меблями, посудом, всі умови комфортні для проживання! Біля будинку є дитячий майданчик! Контракт до 30.06.2024 Ціна 1250, в цю суму все включено. Детальна інформація за тел. +14387796890
-
В перші 3-4 місяці дзвонив їм 3 рази- безрезультатно, недочекався... Тепер маю вже від роботи поліс.
-
Добрий день ! Перебуваю в активному пошуку роботи або підробітку неважливо якої сфери діяльності, від прибиральника, і миття посуду, до роботи на складі або заводі. Мені 19 років рівень англійської середній. Так само можу надати своє резюме. Живу в районі Мон - Руаль. Якщо є пропозиції, можете сміливо писати в особисті повідомлення. Або ж дзвонити на мій номер телефону, приймаю будь-які пропозиції ! Заздалегідь спасибі велике за допомогу ! +15145467683
-
Наскільки мені відомо увесь період займає 50 днів. Але якщо у вас є номер досьє то буде кращим подзвонити їм. Це міністерство міграції та францізасьон
-
Тут зазвичай треба шукати пропозиції, а не приймати:)
-
З ким із знаків буде найпалкіший поцілунок: Овен — Водолій Телець — Риби Близнюки — Стрілець Рак — Діва Лев — Скорпіон Діва — Рак Терези — Козеріг Скорпіон — Лев Стрілець — Близнюки Козеріг — Терези Водолій — Овен Риби — Телець
-
♈️ Овен 27 липня. ✨ Трохи заплутався в житті. Чи не трохи. ♉️ Телець 27 липня. ✨ Щось все занадто добре, хіба ні? ♊️ Близнюки 27 липня. ✨ Розслабся, все буде нормально. ♋️ Рак 27 липня. ✨ Зірки не винні, що ти постійно зв'язуєшся з мудаками. ♌️ Лев 27 липня. ✨ Навчись визнавати свої помилки. ♍️ Діва 27 липня. ✨ ХОЧУ ГРОШЕЙ ГРОШЕЙ ГРОШЕЙ. ♎️ Терези 27 липня. ✨ За тобою стежать, здогадуєшся хто? ♏️ Скорпіон 27 липня. ✨ Трохи старанності і все вийде. ♐️ Стрілець 27 липня. ✨ На жаль, нікуди ти не втечеш. ♑️ Козеріг 27 липня. ✨ ВИХОДЬ НА ВУЛИЦЮ. І НЕ ЗАХОДЬ ДОДОМУ. ♒️ Водолій 27 липня. ✨ Ти сьогодні щаслива жопа. ♓️ Риби 27 липня. ✨ Розчарування в усьому — 99 lvl. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 27.07: ♈ Овен - якщо не знаєте з чого почати – не починайте ♉ Телець - вас надихає самотність, але вас постійно хтось оточує ♊ Близнюки - у житті головне стабільність: не було сил вчора, немає сьогодні і не буде завтра ♋ Рак - ви не розумієте як це поводитися нормально, якщо нормальність - це субʼєктивно ♌ Лев - хочеться бути більш адекватним, але виходить менш ♍ Діва - хочеться повернути все назад, але ви не пам'ятаєте, що було і що саме повернути ♎ Терези - навіщо відкладати на завтра те, що давно треба пропрацювати з психологом? ♏ Скорпіон - як припинити шукати кращі варіанти і почати жити? ♐ Стрілець - як можна закохатися, якщо ви не запам'ятовуєте з ким знайомилися? ♑ Козеріжка - настрій прокинутися відомим та багатим, але поки важко навіть прокинутися ♒ Водолій - ви ще не зустріли потрібних людей, бо буваєте не в тих місцях ♓ Риби - все буде добре, тому що погано вас не влаштовує п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Всім привіт, потрібна людина на завтра в 10 ранку перевезти пральну машину, орієнтовно працювати 2 години, заплачу 25$ на годину) всім гарного вечора