Український Монреаль
-
Так, дійсно. Думала що відповідаю людині яка про це писала. Сорі, після робочого дня в садочку мозок працює не дуже:)
-
Повністю згодна. В мене англійська але я попала в таку ситуацію що переїзжать зараз немає як. Якби була в англомовній- нагрузка на голову була б набагато менша. Хоча як для великого міста житло тут дешевше і це плюс
-
Я коли підписувала контракт то сміялася про себе коли лендлорд говорив про умови продовження. А зараз розумію що поки не відкладу конкретну суму коштів, нікуди рипатись не буду.
-
Я не маю здібностей до мов; англійську вже 30 років вчу 😫 бо ніколи не жила у мовному середовищі. Але неодноразово чула захоплення від знайомих з різних країн: "Зі мною працюють українці, і вони знають по 5-7 мов!"
-
NDG
-
Зимою підписала контракт. Так, згодна. Не лакшері звичайно, але доволі просторна, чиста. Як для першого житла ок. Розумію що дорожчу зараз оплатить не змогла б…
-
Пра- або прото-індоєвропейські.
-
Вангую що не острів
-
За пораду красно дякую! Була б моя воля, планували б Альберту. Проблема в роботі мого чоловіка. По своїй професії з високим НОК він може працювати тільки поряд з великим портом (а я - будь-де, я дата аналітик), що залишає нам Квебек та Онтаріо (це і по вакансіях бачимо). Онтаріо для еміграції, мені здається, ще гірше, зараз через це багато людей міняють цю провінцію...
-
Не прибідняйся ))