Український Монреаль
-
Доброго дня . Підкажіть будь ласка , чи ще селить червоний хрест на 2 тижні в готель по прибуттю ? Дякую
-
♈️ Овен 28 липня. ✨ АААААААААААААААААААААА ♉️ Телець 28 липня. ✨ Ти чого такий гарний? Сьогодні все виходитиме з першого разу! ♊️ Близнюки 28 липня. ✨ ТИ ВМІЄШ СЯЯТИ, ТАК РОБИ ЦЕ! ♋️ Рак 28 липня. ✨ Вмикай чарівність і вперед, перед твоєю посмішкою тануть. ♌️ Лев 28 липня. ✨ Набридло чекати? Натякни першим. ♍️ Діва 28 липня. ✨ Зміни на особистому фронті близько. ♎️ Терези 28 липня. ✨ Мрій і роби, ось ідеальний рецепт. Спробуй його дотримуватися. ♏️ Скорпіон 28 липня. ✨ Мені потрібна перерва, не дратуйте. ♐️ Стрілець 28 липня. ✨ Все буде тільки краще, обіцяємо. ♑️ Козеріг 28 липня. ✨ Це точно моє життя? Можна мені інше? ♒️ Водолій 28 липня. ✨ Не бійся робити помилки, життя одне. ♓️ Риби 28 липня. ✨ Ти не завжди буваєш правий, не вередуй. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Хмельничанин з умовним терміном вкрав мангал з церкви та сів у тюрму на 5 років
-
Мешканець Черкащини вкрав телефон, щоб повернути телефон, який він вкрав раніше
-
Гороскоп циганки на 28.07: ♈ Овен - холодний душ, спорт, здорова їжа - це все те, що не має до вас жодного відношення ♉ Телець - якщо питимете чай замість кави, то нічого не зміниться, ви просто питимете чай ♊ Близнюки - хочеться вирішувати проблеми одним дзвіночком, а не створювати ♋ Рак - спочатку купуєте собі багато яскравого одягу, а потім згадуєте, що ви не народна артистка ♌ Лев - ви не звикли бути приємною людиною два дні поспіль ♍ Діва - все буде добре, але вже з понеділка ♎ Терези - ви завжди чимось зайняті, але чим конкретно важко сказати, але часу вічно не вистачає ♏ Скорпіон - не треба вам пропонувати дружній колектив, ви його в будь-який момент можете зробити не дружнім ♐ Стрілець - виявляється мотиваційні книги замало просто купувати, їх треба ще читати ♑ Козеріжка - всі ваші стосунки починалися лише через те, що вам було нудно ♒ Водолій - пам'ятаєте ви казали, що так більше не робитимете? забудьте ♓ Риби - коли ви кажете «пізніше», то ви маєте на увазі «ніколи» (просто ви занадто ввічливі) п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Ревнощі знаків: Овен — 1000% Телець — 56% Близнюки — 73% Рак — 1% Лев — 82% Діва — 18% Терези — 31% Скорпіон — 100% Стрілець — 42% Козеріг — 3% Водолій — 69% Риби — 92%
-
Працюю зі складними нігтями (っ◔◡◔)っ ♥ 𝗟𝗮𝗦𝗮𝗹𝗹𝗲♥ maps.app.goo.gl/zfURd1eQ3QVEkYJ79 Матеріали всі привезені з України Палітра велика, велика палітра баз! 👣Педикюр (стопа обробляю подологічними дисками, пальчики, покриття гель-лаком) – 𝟰𝟱𝗰𝗮𝗱 💅Манікюр (манікюр комбі, зміцнення, покриття гель-лаком) - 𝟯𝟱𝗰𝗮𝗱 💅+👣 Якщо маникюр, та педикюр разом ціна - 𝟳𝟬𝗰𝗮𝗱 💖Одноразові пилки, бафи, апельсинова паличка Дизінфекция ахд2000 Механічна очистка Стерилізація сухожар☝️ Зберегання інструменту у крафт-пакетах! На дому у дуже комфортних умовах. Працюю в рукавичках 💁♂️ 💁♀️Не має значення чоловік або жінка Працюю з 𝟳.𝟬𝟬 до 𝟮𝟮.𝟬𝟬 кожен день 🔊📱+𝟯𝟴𝟬𝟲𝟴𝟳𝟰𝟴𝟰𝟰𝟮𝟲 (Вайбер, Вацап) www.instagram.com/invites/contact/?i=xeedomt6vy6k&utm_content=mwowvpt
-
Дякую за відповідь.Так у мене є номер.Буду дзвонити.
-
-
Доброго дня, мене цікавить питання про допомогу від держави одинокій мамі з двома неповнолітніми дітьми, але при тому офіційно оформленій на роботі. Ходили в Services Quebec і сказали що ніяких виплат не дають, але знаємо що якісь установи виплачують. Буду вдячна за інформацію.
-
Сьогодні важливий день для України. Довго російська пропаганда просуває наратив, що Україну як державу, придумав Ленін. Це є викривленням історії і скоріше з точки зору совєтів намагання «приструнити українців» кинувши, як кістку, номінальну назву у рамках єдиної тоталітарної системи. При цьому відбувалося подавлення протестів, геноцид україномовного населення, глобальне переселення росіян на територію України аби людьми було легше управляти. Проте історія набагато довша.28 липня 988 року князь Київський Володимир Великий хрестив Русь. у 2023 році День Державності ще відзначається 28 липня. вже 2024 відзначатиметься 15 липня з огляду на перехід Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на новоюліанський стиль календаря. Ну а ми можемо прийшовши на мітинг ще раз підкреслити, що на жаль, війна не десь далеко, а ось тут, люди, поруч з вами. Це працює набагато краще за будь-яку статтю в інтернеті. Сьогодні. 19:00 3655 Av. du Musée, Montréal, QC H3G 2E1) St., Montreal 🇺🇦🇺🇦
-
Доброго ранку. Можливо хтось продає чи віддає коляску 3 в 1. Відгукніться будьласка. Дякую. Всім гарного дня.